Prepucioplastika

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Sale Nacionale
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 2:19 pm

Prepucioplastika

Post od Sale Nacionale »

Mislim da imam laksi oblik fimoze,u opustenom stanju mogu lagano kozicu da prevucem preko glavica,ali u erekciji to ide teze.
Citao sam na internetu nesto o prepucioplastici,pa sam razmisljao o tom vidu operacije jer je bezbolniji a i sacuvao bih kozucu.
Interesuje me jel zna neko nesto vise o ovome, i kakve su posledice ove operacije.Jel se posle nje uspesno resi problem fimoze???
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Probaj prvo kreme, a svako rezanje ostavi za krajnju nuzdu, ako vec nemas vecih problema. Mislim da se obicno prepisuje Didermal, ali posavetuj se sa urologom. Problem sa hirurskim prosirivanjem kozice je opasnost od ostajanja oziljka, a to tkivo je nerastegljivo i moze da napravi jos veci problem.
Sale Nacionale
Novi član
Novi član

Post od Sale Nacionale »

Nemam nekih vecih problema.Videcu to za kreme,ali sto se tice hirurskog puta mislis da je bolja cirkumcizija?
donka
Aktivan član
Aktivan član

Post od donka »

Pa, to je bas drasticno, to neka ti bude krajnja opcija ako nista drugo ne pomogne. Ali tebi ne treba potpuna cirkimcizija, pretpostavljam, pitaj urologa koliko bi otprilike morali da seku.
Sale Nacionale
Novi član
Novi član

Post od Sale Nacionale »

Videcu za neki dan.Jel moze da se ode direktno kod urologa ili prvo kod lekara opste prakse?
donka
Aktivan član
Aktivan član

Post od donka »

Nemam pojma, stvarno! Ja kod ginekologa idem privatno ili u studentsku polikliniku, tamo mi ne treba uput ali opet, mozda zato sto je poliklinika a ne Dom zdravlja? Najbolje nazovi svoj Dom zdravlja i pitaj!
Odgovori