Pozdrav svima, prvo ! Vodim borbu sa polenskim alergijama vec punih 12 godina. Od marta do oktobra sva sam slinava, natecena, zapusen nos, nepodnosljiv svrab u ocima, usima, grlu, na nepcu, u nosu...Alergo test pokazuje izrazito izrazenu osetljivost na polene korova, zatim trava pa drveca... Kljukam se raznoraznim lekovima koji me smire na sat-dva i onda ponovo ista stvar. Ne sminkam se jer kada kinem-sve ramazem i jednostavno me toliko svrbe oci da nema smisla stavljati jos nesto na njih i nigde ne smem da mrdnem bez bar 6 pakovanja papirnih maramica, kod kuce trosim 2 rolne toalet papira dnevno !!! Zahvaceni su samo gornji disajni putevi i usi i oci ! Onda mi uvek izadje nesto unutar nosa pri vrhu, malo (kao kraj spenadle ), mislim da je bele boje i tvrdo je i od toga me uzasno boli ceo nos, a moram da ga izduvam 10000000 puta dnevno, a boli....uzas !!! Zbog svega toga sam jako nervozna i razdrazljiva...Pila sam klaritin, presing (sumece i tablete ), avil, bronal, bekonase sprej, cak sam prImala i urbazon od 40mlg o ksinopen (sto me smiri na malo duzi period, ali sam sklona padanju u nesvest kada su igle u pitanju). Zna li neko neko trajnije resenje! Ima li pomoci ili cu vise od pola zivota provesti sa kijanjem, svrabom u drustvu papirnih maramica !!!
HVALA