kurje oči- zadebljanja na tabanima
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
kurje oči- zadebljanja na tabanima
Nosim ravnu obuću. S godinama mi se formiralo zadebljanje na tabanima, pa čak i na onim mekim delovima. Na dva mesta su mi već formirane takozvane kurje oči. Kod dermatologa su mi to tretirali azotom. Ali ni posle tri meseca nije bilo efekta. Kod pedikira su mi jednom uradili tretman, ali morala bih svaki dan da idem kod pedikira. Šta mi preporučujete? Koji su uzroci toga osim možda rasvne obuće, mada ne primećujem da ih drugi koji nose istu imaju.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Reshenej je samo pedikir, ali ne estetski nego mediinski, nadjiete dobrog pedikira i nema potrebe svaki dan da idet , dovoljno je dva puta mesechno, odvojite toliko za sebe, ili se obuchite da radite sami sebi pedikir!
Dobar pedikir ce vam preporuchiti i adekvatne kreme i losione za negu stopala u kucnim uslovima.
Povecajte unos technosti, leti pogotovo i vodite rachuna da je obuca koju nosite komotna i od prirodnih materijala.
Dobar pedikir ce vam preporuchiti i adekvatne kreme i losione za negu stopala u kucnim uslovima.
Povecajte unos technosti, leti pogotovo i vodite rachuna da je obuca koju nosite komotna i od prirodnih materijala.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.