Furunkul ili neshto drugo...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Depressed_Boy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 25, 2007 11:49 am

Furunkul ili neshto drugo...

Post od Depressed_Boy »

Ovo vam pishem u nadi da cje mi neko pomocji... Imam vecje crvenilo pored nosa na kozhi, kao bubuljica, ali shire, tvrda na dodir ali me ne boli i na njemu kao josh 2 male bubuljice koje su bash crvene... Ta 'bubuljica' mi jako pocrveni kad je diram, a vecj godinu dana imam to i nikako da se povuche... Da li bi mi neko rekao o chemu se radi i kako to da izlechim...
Depressed_Boy
Novi član
Novi član

Post od Depressed_Boy »

E hvala vam ni na chemu... :roll: :roll:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

ako se nishta ne deshava vec tako dugo vremena verovatno je u pitanju zachepljena lojna zlezda.

A tebi nije palo na pamet da odesh kod dermatologa?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Depressed_Boy
Novi član
Novi član

Post od Depressed_Boy »

tamaraft napisao:ako se nishta ne deshava vec tako dugo vremena verovatno je u pitanju zachepljena lojna zlezda.

A tebi nije palo na pamet da odesh kod dermatologa?
Palo mi je, bio sam vecj dosta puta i uvek mi da drugu kremu da mazhem... Poslednji put sam joj rekao da mi ni to ne pomazhe, poshto mi je dala losion za pitrijazu... Nadrndala se i dala mi neki papir da sam izbiram shta cju da koristim i vishe ne znam shta da radim...
Depressed_Boy
Novi član
Novi član

Post od Depressed_Boy »

Da ne treba mozhda da idem kod hirurga da mi to ukloni??
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

a da promenite doktora??? :-?

ako vam ej do anestezija i ushivanaj i operacionih sala slobodno vi gurajte tu prichu o operaciji, rado ce vam to neko u privatnoj ordinaciji odstraniti za neke lepe pare.

Nadjite dermatologa koji je neshto nauchio na fakultetu! I pobogu ako se neko izdrnda na vas i vi se izdrndajte na tu osobu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

delim u potpunosti misljenje tamaraft
Depressed_Boy
Novi član
Novi član

Post od Depressed_Boy »

tamaraft napisao:a da promenite doktora??? :-?

ako vam ej do anestezija i ushivanaj i operacionih sala slobodno vi gurajte tu prichu o operaciji, rado ce vam to neko u privatnoj ordinaciji odstraniti za neke lepe pare.

Nadjite dermatologa koji je neshto nauchio na fakultetu! I pobogu ako se neko izdrnda na vas i vi se izdrndajte na tu osobu!
Izdrndao sam se, ali dzaba, a ovde kod mene nema drugog doktora...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

a gde zivite, u Tutinu? Pa odputujte u mesto koje ima drugog dermatologa...
Odgovori