Sex bez orgazma

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Draganita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 15, 2007 11:25 am

Sex bez orgazma

Post od Draganita »

Ovako: u vezi sam gotovo godinu dana (ja imam 22 god.), sex. odnose imamo oko 7 mes. Ne znam da li sa mnom nesto nije u redu, ali ne dozivljavam orgazam, ili bar mislim da nije tako. Kad pocnemo, bude lepo, tj. osetim nesto, ali vec dalje nema nikakvog osecaja. Ponekad, dok on "radi" gotovo da nista ne osecam. Sa njim je sve ok po tom pitanju...
Ne znam da li je ovo trip, ili sa mnom nesto nije u redu :(

Please help!!!
maboleth
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 13, 2007 12:01 am

Post od maboleth »

Pogresan forum.

Tvoje pitanje je vise psiholoske prirode i sumnjam da ima ikakve veze sa fizioloskim stanjem. Prvo, relativno si mlada i nemas toliko iskustva. Verovatno ti je sve novo, a moguce i njemu, pa jos niste uhodani. ;)
Da li ti njega istinski volis i zelis? Ili to radis cisto onako... da zadovoljis njega ili cak sebe jer "svi to rade"? Iskrena budi prema sebi.
Druga stvar, moze bit' i neka trauma iz detinjstva, sto kod nas na balkanu nije nista cudno. Tipican osecaj kod devojke je da je muskarac na taj nacin iskoriscava, zlostavlja, da se oseca kao da je ulicarka, itd, itd. Primera ima dosta i ovo nije uopste zanemarljivo, jer, na zalost, ima puno mladih iz katastrofalnih brakova/losih roditelja koji su doziveli i videli svasta, kao i prerano stupanje u odnose. Na kraju, znam dve drugarice koje su kukale za sebe da su frigidne, sve dok nisu nasle "onog pravog" i sada nemaju nikakvih problema, sta vise.
Sto se tebe tice, mislim da je tvoje stanje privremeno i da se nemas cega plasiti. Sve ce doci vremenom, ali radi na sebi i budi iskrena. Srecno.
maboleth
Stalni član
Stalni  član

Post od maboleth »

E da, zaboravih jos nesto.
Komunikacija sa partnerom je neverovatno bitna! Pokusaj sa njim da razgovaras o tome, polako i smireno. Ako ste iskreni i jedno za drugo, taj problem cete resiti - zajedno, a on bi trebao vise da se potrudi i obrati paznju sta tebe posebno pali. Njemu moze biti neprijatno zbog toga, moze biti tuzan, ali nikako ne bi smeo da te zapostavi ili jos gore, ostavi. Ako bi se to desilo, veruj mi, takav tip ti i ne treba.
Draganita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 15, 2007 11:25 am

Post od Draganita »

Hvala na odgovoru.

Nisam imala nikakvih problema niti trauma u detinjstvu, osim preterane stidljivosti. Sa deckom sam otvorena skroz, i tu takodje nije problem, pricamo o svemu. I naravno da ga volim, ne bih "to" radila sa bilo kim...
I ja sam njemu prva...
maboleth
Stalni član
Stalni  član

Post od maboleth »

Hej, pa to je onda super! Popricaj sa svojim deckom o tome i potrudite se zajedno da to resite. Mladi ste i polako. Verujem je da je uzrok upravo to - tek ste poceli. Ne verujem da je uopste u pitanju frigidnost bilo koje kategorije. I ne ocekuj odmah orgazam - zenski orgazam je malo komplikovanija i slozenija stvar i desice se kad-tad, ali i za to treba vremena. Ako vec nisi, mozes svom dragom predloziti da pokusa neke oralne stimulacije - mozda bi ti to pokazalo sta zelis i koliko uzivas.

Nemoj samo verovati pricama drugarica da su drugi mozda bolji ili uspesniji ili da cesta promena partnera vodi ka uspehu. To moze voditi samo ka daljoj otudjenosti, frigidnosti i polnim bolestima.
Za seks je presudno poverenje, iskrenost i ljubav, kao i seksualna privlacnost, jer bez toga nema nista. To se ne stice za neko kratko vreme nego se gradi, cak i godinama. Samo je bitno da je prava osoba pored tebe i nema frke!

Zelim vam dosta uspeha! Pozdrav!
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

mozda mu je malo mali
maboleth
Stalni član
Stalni  član

Post od maboleth »

Gluplji odgovor joj nisi mogao dati... :evil:
iva015
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od iva015 »

Bas tako.Mozda si i ti jedna od onih sto moze da vrsi samo kad joj dodirujes klitoris.Ako je tako,dobrodosla u klub!!!hahahaha Salu na stranu,probaj da masturbiras pa ces videti sta ti najvise odgovara a to kasnije sugerisi decku na fin i nenametljiv nacin.
Sve najbolje.
mala garava
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am

Post od Problematichan »

Milann glup odgovor. Devojko malo ispituj sta te pali igraj se sa sobom mozda otkrijes nesto sto ce i tebi i njemu pomoci u seksualnim odnosima.
Help please!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Milann napisao:mozda mu je malo mali
Ne lupetaj leba ti!A ako nisi upucen i vichan tome ti onda cuti!A ako nishta drugo ,nadam se da si chuo za onu izreku shto mushkartzi chesto koriste :Nemam veliki ali je dobar tehnichar!Ili ono bolje Znati i umeti nego imati!Shto ti izgleda da nisi ni jedno od toga!Nit imash nit znash :oops: Devojka pita za savete i nije to bash bezazleno tako!Mnoge veze ne uspevaju zbog toga ,brakovi se raspadaju ili sl. I slazem se sa maboleth u odgovoru podosta!Mozda slushash hvalisanja koja pochesto budu lazna , od drugaritza i ochekujesh neshto kao u bajki ! U ostalom poprichaj otvoreno sa dragim i nadjite zajednichko reshenje !To bi bilo mnogo lepo za oboje !Samo ne lazi ga da si imala orgazam ako nisi?Ne glumi orgazam niikada da bi ON bio zadovoljan i da nebi njegov EGO povredila!Mozda je on prebrz :wink: i radi samo koliko njemu trebba da bude zadovoljan?Ne retko se to deshava a zensko izigrava orgazam Boze moj da nebih povredila suprotnu stranu !I onda to predje u naviku dok veza ne pukne ("bez razloga") Nishta nije bez razloga 8)
Srecno
Pozdrav! :D
laki21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 10:58 pm

Post od laki21 »

Draganita, ne obraćaj pažnju na glupave upadice.

Najbitniji podatak nisi dala; da li dolaziš do vrhunca kada si sama, prilikom samozadovoljavanja? Taj podatak je neophodan da bi mogli dalje da razgovaramo. Imam zaista puno iskustva, pa i u veoma sličnom slučaju kao što je tvoj. Mislim da mogu da pomognem.
macka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 16, 2008 1:04 pm

Post od macka »

kad rece stidljivost, znaci ipak ima nesto u prodici...nisu traume, ali moguce je da su te roditelji patrijahalno vaspitavali pa te sad grize savest....bar je tako u mok slucaju bilo :oops: doduse ja sam nasla onog pravog, ali ja jos uvek ne mogu, mislim uzivam ja i sve je super samo sto ne mogu bez masturbacije :roll:

i da, ono da mu je mali je cista glupost, pricam iz iskustva... :roll: zar misli neko da ce vise uzivati ako mu je veliki??? ma sigurno. to samo pali kod neiskusnih koji veruju stereotipima
samo pozitivno!!!
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Macka, probajte prvu pozu sa ovog sajta, posto ti je izgleda problem nedovoljna stimulacija klitorisa, mozda pomogne!
macka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 16, 2008 1:04 pm

Post od macka »

hehe hvala donka :D :D :D probacemo mada ja sam ti mnogo komplikovana :oops: :roll: :D :D
samo pozitivno!!!
Odgovori