Znojenje dlanova i tabana

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
TurboMaximus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 3:10 pm

Znojenje dlanova i tabana

Post od TurboMaximus »

Pozdrav, vec par godina sam primijetio da mi se (pogotovo ljeti) prekomjerno znoje dlanovi i tabani. Smetaju mi obije pojave, medjutim na tabanima su mi se poceli javljati ekcemi u vidu crvenih tackica koje pojacavju intenzitet do dna noge, gdje vec sve prelazi u crvenkastu nijansu. Ja mislim da je to zbog pretjeranog znojenja ali nisam siguran pa da provjerim.

I na kraju da pitam postoji li neki metod da se ovo (trajno) rijesi?

Hvala.
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Re: Znojenje dlanova i tabana

Post od vojislava »

TurboMaximus napisao:Pozdrav, vec par godina sam primijetio da mi se (pogotovo ljeti) prekomjerno znoje dlanovi i tabani. Smetaju mi obije pojave, medjutim na tabanima su mi se poceli javljati ekcemi u vidu crvenih tackica koje pojacavju intenzitet do dna noge, gdje vec sve prelazi u crvenkastu nijansu. Ja mislim da je to zbog pretjeranog znojenja ali nisam siguran pa da provjerim.

I na kraju da pitam postoji li neki metod da se ovo (trajno) rijesi?

Hvala.
Najbolji metod je aplikacija botulin toksina (botox) u kozu. Ova metoda kod vecine pacijenata ih oslobadja tegoba i do 12 meseci. Mana je sto je tretman skup. Sve ostale metode su manje uspesne.
TurboMaximus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 3:10 pm

Post od TurboMaximus »

Hvala na odgovoru. Mozes li mi mozda preporuciti nekoga ko to radi?
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

TurboMaximus napisao:Hvala na odgovoru. Mozes li mi mozda preporuciti nekoga ko to radi?
Mogu. Poslacu ti privatnu poruku, da ne pravim reklamu. Mozda neko pogresno shvati
Odgovori