Koju banju preporucujete za opravak nakon teskog preloma?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
brzibg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:40 pm

Koju banju preporucujete za opravak nakon teskog preloma?

Post od brzibg »

Majka mi je imala otvoreni prelom nadlaktice. Nosila je Ilizarov aparat. Svi neuspesni gipsovi pre aparata i sam aparat, sve ukupno 16 meseci... Kako je odbijena od strane socijalnog za banju, zanima me koju banju preporucujete za oporavak i nastavak lecenja. Svako iskustvo je dobrodoslo. Hvala svima unapred!
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Ne mogu da tvrdim da sam sve banje obisao i video, ali od onoga sto sam video Ribarska banja (kod Krusevca) je perfektna.
brzibg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:40 pm

Post od brzibg »

Hvala na odgovoru. Tu banju je preporucio i doktor sa Banjice. Opet neki drugi su pominjali Mladenovac i Maturusku banju.

Ako neko ima jos neko pozitivno iskustvo, mi cekamo.
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Nikola11 »

Od velikog broja pacijenata koji su bili u Mladenovcu(Selters),nisam cou reci hvale,tj.imali su ne bas dobro iskustvo,pre svega zbog rehabilitacionog tretmana pa prekko smestaja,hrane ...
jelena matic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 22, 2008 3:29 pm

Post od jelena matic »

I banja Koviljaca je extra banja,sve je na vrhunskom nivo :D
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Post od terapeut »

Da li je prosla rehabilitacioni tretman na nekoj klinici za rehabilitaciju,ako ste iz Beograda npr.Sokobanjska?
Odgovori