dali su to uroloshkih problema???

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pharmacyst
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 3:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

dali su to uroloshkih problema???

Post od pharmacyst »

molim vas pomagajte, ja sam iz Makedonija imam 20 godisnog brat koji pri nesreci prosle godine prelomio jo rbetni stolb u deo vrata zatim se pojavila kompresija na medulla spinalis(rbetni mozok) i od tada on se nalazi u invalidskoj kolici :(pretrpeo je hitnu operaciju u kome operator kaze da nema nikakav prekin rbetni mozak samo da se radi o nagmecenje.

ok ono za sta vam pisem je da sutra i danas on ima golema treska sa t 38,5 stepena celziusova,zemena mu je urina za bakteriogram ali rezultati ce da bude tek u cetvrtak a sta do tad on ima jaka treska i mnogo vrlo poti.U danasnoj krvnoj razmasci pronasli su mu 27 000 leukocitarna formula sto zboruva za nekakva infekcija.zelim da neko pise dali je moguce da je to urinarna infekcija ili mozda je nesto drugo,normalno spored iskustava,vakvih slucajeva su redtki ali bilo bi dobro bar ako neko pise :roll:
keep the fire burn
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Pa može da bude, ali moja ti je preporuka da vodiš brata kod lekara koji će da ga pregleda detaljno.
Kod povreda vratne kičme zbog nepokretnosti moguće su razne infekcije. Temperatura od 38.5, groznica i leukociti 27 hiljada govore jasno u prilog nekoj infekciji. Kod nepokretnih pacijenata sa urinarnim kateterom urinarne infekcije jesu česte, ali isto tako i upale pluća, kožne infekcije (dekubiti ako postoje)...

Ima mnogo opcija i iz tog razloga je potreban pregled kod dobrog stručnjaka koji neće propustiti nijedan detalj.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori