Ožiljci na glansu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
slimred
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 10, 2008 7:02 pm

Ožiljci na glansu

Post od slimred »

Urolog koji me je obrezao, kad je video takozvane tajsonove žlezde oko mog glansa, me je upitao da li želim da mi to ukloni. Budući da su bile zaista velike i odvratne, pristao sam. Nekim aparatom koji izlgeda kao lemilica sa krugom žice na kraju, koji se zagreje, je sve to spalio. Međutim, od spaljivanja, kojim je mestimično zahvatio i glans, ostali su ožiljci po obodu istog. Osim što izgledaju čudno, jer su drugačije boje od samog glansa, postoji i veći problem. Ta mesta su preosetljiva i bolna. Ne moram ni da pominjem probleme koje imam zbog toga. Od tada je prošlo više od dve godine. Mislio sam da će proći samo od sebe, da dam svemu tome vremena, ali nije. Sramota me je da odem kod lekara, jer sam ispao tako glup. Molim pomoć, savet, šta god. Kreme, lekovi, terapija... Voleo bih da mi stručno lice pruži stručan odgovor. Ako sam postovao u pogrešnoj sekciji, izvinjavam se. Hvala unapred!
Odgovori