devojcica od 12 godina....

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
milica_75
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 1:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

devojcica od 12 godina....

Post od milica_75 »

devojcica od 12 godina dobija sa vremena na vreme neke bele kao gnojave bubuljice koje imaju crvenilo okolo,ne diramo,prodje ali mi je malo cudno,izgledajau kao bubuljice koje se dobijaju po licu a pojavljuju se po rukama iznas saka do lakata i po stomaku,zna li neko nesto o tome?i jos jedno pitanje...vitiligo,ima li leka?cula sam da nema pa ne mogu da verujem,siri se i dalje,ista devojcica je u pitanju...sada su cele prepone pokrivene vec,ispod kolena deo i ispod pazuha....isli na sto mesta i privatnike obisli i na kraju nam kazu nema leka
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Navedene promene ukazuju najvise na ekcem. Javite se dermatologu.
Sto se vitiliga tice, ako se dokazano o tome radi, ne znam za nacin lecenja. Sacekajte i druga misljenja sa foruma, mozda se izrodi neka ideja?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

za vitiligo ne postoji lecenje, ali postoje adekvatna estetska resenja, nanosenje boje koja traje oko godinu ili vise dana. koliko je meni poznato ova metoda jos nije zazivela kod nas, informisite se kod nekod dermatologa gde je moguce izvesti je.
milicica_87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 09, 2008 9:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milicica_87 »

OVIH DANA NA NASE TRZISTE TREBALO BI DA STIGNE LEK SA KUBE - MELAGENIN PLUS, ZA IZLECENJA VITILIGA!
MNOGO SAM SRECNA, NADAM SE DA CE MOJA SESTRA NAPOKON BITI IZLECENA! :D
Odgovori