Treba mi preporuka za specijalistu za ORL?
Cerka ima 3 godine i ceste upale usiju. Rekli su nam da ima puno sekreta koji treba da se razbije da se ne bi stvrdnuo. Kao terapiju je dobila Marisol 2 x dnevno i Fluimucil takodje 2 x dnevno. Licno mislim da to nije dovoljno a i slusajuci tudja iskustva mislim da bi terapija trebala biti "jaca".
Culi smo da je dr Subarevic sa Instituta dobar ali nema slobodnog termina do 07. maja a to nam je dugo da cekamo.
Bila bih vam zahvalna za neki dobar savet i preporuku.
Pozdrav.
Dobar deciji ORL? NS-BG
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
ORL
Marisol su kapi za usi, a Fluimucil su granule koje je dobila predpostavljam da je dobila Fluimucil od 200mg on je za izbacivanje sekreta...
Pa ovako, i ja imam probleme sa usima, pa idem tamo na "Institut za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju" Beograd-Pasterova br.2 to vam kod hrama Sv.Save i tu radi jedna dobra doktorka a zove se Snezana Andric-Filipovic spec. otorinolaringologije!
Pa ovako, i ja imam probleme sa usima, pa idem tamo na "Institut za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju" Beograd-Pasterova br.2 to vam kod hrama Sv.Save i tu radi jedna dobra doktorka a zove se Snezana Andric-Filipovic spec. otorinolaringologije!

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 14, 2008 3:27 pm
Marisol je 0,9%Nacl ili fizioloski rastvor i nikako nisu kapi za usi...(OVO JE ZA NENJU..AKO ZELI JEDNOG DANA DA POSTANE LEKAR..MORA OZBILJNO DA SHVATI DA MEDICINA NIJE IGRA .)
Zacepljen nos moze kao posledicu da izazove zapaljenje usiju..te se u terapiji daju ili fizioloske kapi ili dekongestivi ..a fluimucil potpomaze da se sekret izbaci.Terapija jeste blaga ali dobra dok se ne javite ORL strucnjaku.
Zacepljen nos moze kao posledicu da izazove zapaljenje usiju..te se u terapiji daju ili fizioloske kapi ili dekongestivi ..a fluimucil potpomaze da se sekret izbaci.Terapija jeste blaga ali dobra dok se ne javite ORL strucnjaku.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Terapija jeste dobra samo pod pretpstavkom da dete trenutno nema upalu ušiju..Ako je ima,terapija mora da bude drugačija,antibiok + analgetk+kapi za nos+kapi za uši (lokalni anestetik Otol H-samo ako su bolovi kod deteta baš jaki)
Vidim da je poruka iz marta meseca,pa pretpostavljam da je autor teme odavno na putu da reši problem.Ovo sam napisala samo da bi drugi znali,jer vidim da je Nenja1 i ovde umešao prste i izrekao OPET netačnu informaciju.
Njegove bi poruke trebalo izbrisati jer predstavljaju potencijalnu opasnost po zdravlje dece.
Vidim da je poruka iz marta meseca,pa pretpostavljam da je autor teme odavno na putu da reši problem.Ovo sam napisala samo da bi drugi znali,jer vidim da je Nenja1 i ovde umešao prste i izrekao OPET netačnu informaciju.
Njegove bi poruke trebalo izbrisati jer predstavljaju potencijalnu opasnost po zdravlje dece.