Jaoooo :((

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
srbija_bgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 31, 2008 9:54 pm

Jaoooo :((

Post od srbija_bgd »

Pozdrav smim clanovima ovog foruma ...
do sada sam se lepo sluzio samo citajuci ali sada na zalost ima i problem.. posto je sada vikend pa moram a cekam do ponedeljka .. pitacu ovde

elem ....

desava se sledece .. na lgavicu postoje kao sitne crvene bubuljice ...
postoji odredjena doza svraba ... ali nist apreterano ... glavic je nekako mnogo topliji nego obicno i kozica je .. kako suva lai glatka e znam kako da opishem i svremena na vreme kada pogledam pojaljuju se kako bele froncle .. da kaemo kao pirinac"___ samo manje ...

bubuljice su se izgubile ... ali to pelo se jos uvek pojavljuje ... nema pojma st aje .. ako neko ima prestavu ... neka kaze:))

p.s.

Imao sam odnose samo sa devojkom .. sa kojom sam vec 5 godina ... tj nismo bili par meseci zajedno pa smao se pre mesec dana pomirili ...

Imali smao odnose .. kada je ona dobila .. mislim ..prvo smo kreuli . pa je ona zatim provalila da je dobila u toku odnosa . ne zm jel to ima nekakve veze . ali ...pomagajte:)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
srbija_bgd
Novi član
Novi član

Post od srbija_bgd »

jok nije to ...

kazem pojavilo se preko noci i crvene su ima ih par samo po gavicu ne po obodu .. i po kozici ih ima .. dobro sada nema .. ali to belo se i dalje javlja....
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

bez pregleda i briseva je teshko bilo shta reci zasigurno!

strpi se, brzo ce ponedljak a onda kod urologa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
srbija_bgd
Novi član
Novi član

Post od srbija_bgd »

a reci mi ... tj jes gde se nalazi urolog u krunskoj .. tj studenskoj poliklinici .. jel ovaj moj doktor je na godisnjem odmoru :(
jerivlajko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 31, 2006 11:36 am

Post od jerivlajko »

evo ti savet do ponedeljka skokni do apoteke 3% rastvor acidi borici i isperi nadam se da ce ti biti bolje , a ne škodi
srbija_bgd
Novi član
Novi član

Post od srbija_bgd »

e .. moram da kazem da je sve proslo .. vishe i ne svrbi niti se pojavljau to belo ...

a nista nisam radio ... jel moguce da to tako samo od sebe .. ili sta je to u opste moglo da bude?
jerivlajko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 31, 2006 11:36 am

Post od jerivlajko »

moguće najčešće kad se malo prehladiš ili neka infekcija koja se običnim održavanjem lične higijene sama povuče. ništa opasno
Odgovori