Pitanje za REUMATOLOGA u vezi OCIJU

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
thegenius
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 9:06 am

Post od thegenius »

Zovem se Ljiljana Savic. Imam 42 god. Juce me je oftamolog poslao reumatologu zbog sve ucestalijeg otoka levog ocnog kapka i crvenila beonjace. Kapak oka sve teze podizem.Nemam bolove, svrab.... Pre vise od 15 god. mi je utvrdjena OSTEOARTROZA skocnih zglobova. Nista nije preduzeto po tom pitanju. Ne koristim NIKAKVE lekove. Imam snizen krvni pritisak i ne bolujem od dijabetesa.Hvala unapred na savetu
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Postoje reumatske bolesti koje pocinju problemima sa ocima i ima rezona da Vas pogleda reumatolog ako vec oftalmolog nije nista nasao.

Rezervna mogucnost je problem sa nekim nervom koji je zaduzen za inervaciju oka. Ako i reumatolog nista ne nadje, ne bi bilo lose da Vas pogleda i neurolog.
thegenius
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 9:06 am

Post od thegenius »

Zahvaljujem g-dinu Jovanovicu. Strasno je kad bivsi aktivni sportista pocinje da poboljeva, a uz to poseduje minimalno znanje iz oblasti medicine i ima averziju prema medikamentima. Hvala jos jednom, poslusacu vas savet i posetiti reumatologa, i ako je to potrebno i neurologa
Odgovori