Suplementi
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Suplementi
Pozdrav svima. Treba da krenem u teretanu pa me zanima da li su i koliko stetni suplementi koji se koriste za dobijanje misicne mase. Od suplemenata bih koristio kreatin, amino kiseline i whey protein. Procitao sam svasta i uglavnom nisam nailazio na ljude koji su imali probleme zbog ovoga ali i dalje imam sumnje.
MOŽEŠ DA KORISTIŠ SVA TRI PREPARATA BEZ IKAKVOG STRAHA OD NUSPOJAVA. PROTEIN UZIMAJ JEDAN ŠEJK DNEVNO (POSLE TRENINGA), AMINOKISELINE MOŽEŠ DA UZIMAŠ UJUTRO, ODMAH POSLE TRENINGA I PRED SPAVANJE (ZA POČETAK TI JE DOSTA PO JEDNA), A KREATIN MOŽEŠ DA UZIMAŠ 5 GRAMA DNEVNO NEKIH DVA MESECA, PA NAPRAVI PAUZU OD KOJU SEDMICU (NISU ZABELEŽENE NUSPOJAVE NI PRI KORIŠĆENJU OD GODINU DANA).
AKO NEMAŠ SA ZDRAVLJEM PROBLEMA (PRE SVEGA MISLIM SA BUBREZIMA, JETROM ILI SA VIŠKOM PROTEINA U KRVI) MOŽEŠ DA KORISTIŠ SVA TRI PREPARATA.
AKO NEMAŠ SA ZDRAVLJEM PROBLEMA (PRE SVEGA MISLIM SA BUBREZIMA, JETROM ILI SA VIŠKOM PROTEINA U KRVI) MOŽEŠ DA KORISTIŠ SVA TRI PREPARATA.
Nakon svih pregleda mi je konstantovan psiholoski znoj koji se najjace ispoljava na predelu prepona, cak i nakog samog tusiranja. Ne pomaze ni soda bikarbona. Da li postoje neke tablete za neutralisanje tog neugodnog mirisa ili neka druga metoda.