Mislim shta reci ?Sem ako mozesh ikako da pokushash da se mnogo ne nervirash ,jer samo ti moze pogorshati stanje !To znam da znash i sama ali ne moze chovek da vidi a ostane ravnodushan na to.Moj sestric je tako imao slichno nekako!Prvo pochela da mu se masti kosa i onda da opada!I nema gde ga nisu nosili i vodili radi ispitivanja i lechenja

!Prvo u bivshoj x Jugi sve bolnice od WMa pa do B Kose ma sve i na kraju u Italiji je u nekoj bolnici bio oko 4 meseca !E onda su pocheli pechati da mu se pojavljuju kao dinar ,pa kao 5 sve veci i veci !I da bi posle ovako pochelo kao na ovoj slici.Sad ima samo pomalo kose sa leve i desne strane

!Chak su mu i trepavice i obrve otpale i stidne dlake!Svi rezultati su skoro identichni !Na nervnoj bazi !I da je kao malo dete preziveo shok (stres) !Gledao je kako su mu se deda i baba svadjali (ne retko) !I jednom je deda povijao babu nozem !On je to sve gledao ,i plakao je jako.Sestra kaze ,kad je stigla kuci njega je pronashla kako drhti sav i upishkio se i ukakio iako to nije radio pre jer je imao oko 3 godine.A od godinu i neshto sam je trazio noshu!Njima nije palo na pamet da dete odvedu lekaru tada ,a pogotovu kod psihijatra

!Jer Boze moj shta bi komshije rekle (BALKANCI)

!On sad ima oko 28 god i jako pati ,nesiguran je u sebe a da pridje zenskoj osobi ?Taman posla

!A bio je naj lepshe dete koje sam ikad videla i u nashoj poroditzi i inache!
Zelim ti da uspesh ,da se izlechish od toga.A i ako ne?Zivot ide dalje Boze moj.Samo nedaj se i nepadaj na dno!Jer ZIVOT JE LEP I JEDAN!
SRECNO!