cudni osecaji i glavi ivrtoglavice

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
markokg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 4:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

cudni osecaji i glavi ivrtoglavice

Post od markokg »

Pozdrav svima slucajno sam naleteo na ovaj forum I sve pohvale za njega.Da pokusam da ispricam moj problem u kratkim crtama.Do pre 3 meseca bio sam bez ikakve mane,kod doktora nisam skoro nikad niti sam za to imao potrebe savrseno zdrav.Jedno popodne mi se pocelo vrteti u glavi veoma neki cudan osecaj u zadnjem delu glave nisam obraco toliku paznju na to.medjutim to je nastavilo I dalje bivalo je sve gore nisam mogo da ustanem iz kreveta,predmeti mi se nisu pomerali samo neka cudna vrtoglavica u glavi.Posle 10 dana otiso sam do lekara davo sam krv sve ok.ORL sve ok najzad su me poslali ko neurologa rekao mi je da su mi malo vratni misici nategnuti vise prepisali su mi “tetrazepam od 50mg” I diclofenac duo mada nikakve bolove nisam imao.da li od toga ili samo od sebe malo me popustilo mada ne toliko vrtoglavice su ostale do danas ali u manjoj meri kod doktora vise nisam bio mislio sam procice ali ne ono nastavlja I dalje.vrtoglavice su pracenje jakim lupanjem srca imam osecaj da ce da pukne.u zadnje vreme strasno me poceo boleti vrat na koju god stranu da okrene glavu samo nesto krcka I sumljam da je sve ovo poteklo od kicme.na ovo sam se naviko I ne obracam paznju ali najveci mi je strah sesti za volan jer tad se sve vraca jovo nanovo .Ledja mi trne ruke malaksaju cini mi se da cu da potonem cim legnem 5 min sve prodje.Imam 25 god.i malo je smesno da mi se ovo desava kada nikad nisam bio bolestan osim najobicnije kijavice ni grip nikad nisam prelezo.Molim vas dajte neki savet sta ovo moze biti?
Odgovori