krvni podlivi na vratu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
astrica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 1:22 am

krvni podlivi na vratu

Post od astrica »

juce sam dobila krvne podlive na vratu.pritisak koji je upotrebljen je bio maaalo jaci nego kad se poceses normalno.da li mogu nekako da ubrzam regeneraciju ili moram da cekam da samo prodje.stavljala sam led-ne pomaze :cry:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

kakve i kolike krvne podlive?

kada ste vadili krv?

imate li povisheno gvozdje?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
astrica
Novi član
Novi član

Post od astrica »

sa obe strane vrata,modro crveni.nisu bas mali ,poprilicno se vide.krv sam vadila pre god.i po ,bilo je sve u granicama normale.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

a kakav pritisak pominjete? ako su modrice nastale na anchin na koji mislim da jesu a sramota vas je da kazete nema va druge nego da chekate da prodju same, ako su crvenkaste proocice brzo! i nemojte se zezati sa ledom u tom predelu tela!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
astrica
Novi član
Novi član

Post od astrica »

dobro shvaceno,svaka cast.da bilo mi glupo da napisem :oops: znaci da cekam ....?pa dobro ,tako sam i mislila da ce biti.hvala
Odgovori