ako moze mala pomoc :)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
maznavi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2008 1:21 am

ako moze mala pomoc :)

Post od maznavi »

Naime imam problem ,obesila mi se koza stomaka usled malo brzeg gubitka telesne mase pa me interesuje kako bih to mogao da vratim u normalu??? Postoje li neke kreme osim Strijeta ,njega bih da ne spominjemo buduci da mi nije pomogao, neke vezbice ,masaze i tako.....
Josh ako neki doktor, specijalista odgovori na ovo pitanje bicu prezadovoljan :) Hvala u napred

Pozdrav
mr M
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 25, 2006 2:09 am

Pozdrav!

Post od mr M »

maznavi napisao:Naime imam problem ,obesila mi se koza stomaka usled malo brzeg gubitka telesne mase pa me interesuje kako bih to mogao da vratim u normalu??? Postoje li neke kreme osim Strijeta ,njega bih da ne spominjemo buduci da mi nije pomogao, neke vezbice ,masaze i tako.....
Josh ako neki doktor, specijalista odgovori na ovo pitanje bicu prezadovoljan :) Hvala u napred

Pozdrav
Maznavi,

Plivanje! Najbrze i najefikasnije.

I ne samo stomak. Plivanje resavanja problem strija, celulita, masnih naslaga, zateze sve grupe misica na telu. Povecava kapacitet pluca, pojacava rad creva, cirkulaciju, cisti od toksina, ubrzava metabolizam, razvija koordinaciju pokreta, uvecava snagu i opusta.

Pa sta ces vise?

U stvari, ima jos.... + sunce, + drustvo (poznanstva), + zabava....

Da li je neko video debele plivace ili vaterpoliste (samo nemojte mesati misicnu masu sa salom).

Pozrav,
mr M.
maznavi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2008 1:21 am

Post od maznavi »

hvala na brzom odgovoruu Mr :)
ae josh malo da preciziram .Bavim se ja sportom godinama unazad nego sam pre par godina nabacio preko 30 kg viska, tacnije dogurao sam do 110 kg sto je na moju visinu od 177 ,slozicemo se ,previse . U periodu od februara meseca ove godine do danas spustio sam kilazu na 87 kg. Bavim se ja i plivanjem ,trcanjem i kao sto rekoh godinama u nazad se bavim taekwondoom (borilacka vestina).
Mr. nemoj da pomislis da sumljam tvoje znanje, naprotiv kao sto gore pishe zahvalan sam ti, ali prosto se plasim da mi koza ne ostane obesena pa bih ja bio josh vishe ohrabren ako josh neko odgovori sa ponekim "metodom" i dobronamernim savetom :roll:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

plivanje plivanje i samo plivanje za zatezanje koze!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori