flekice i pegice

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
ciculina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 29, 2008 3:32 pm

flekice i pegice

Post od ciculina »

kako da ih se resim,dobila sam ih posle mora.da li je neko isao na dr murad tretmane sa vit.c,cula sam da su odlicni...pomagajte :roll:
cvetak zanovetak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 29, 2008 3:57 pm

Jeeeeeeeeste......

Post od cvetak zanovetak »

Ja sam se jedva odlucila ali me drugarica naterala....Marina me spasila.To je jedna zgodna crnka koja ce vas napraviti da izgledate extra.....probajte..... :P
tam tam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

za cvetak zanovetak

Post od tam tam »

cvetak zanovetak mozesh li malo shire o tom muradu.. konkretno gde si bila, shta si radila ..koliko puta..zashto i ko je ta leoa crnokosa marina..

kako sad izgleda lice..deluje li glatko a sprzeno ili kako
koza lica drugachije reaguje na proizvode koji se nanose..imash li osetljivo lice mozda ili ne..
pitam sve ovo jer se razmishljam na tretman enzima kod murada u beograskoj ili kod jedne od studentkinja dr.isailovic u novom sadu. Razlika u cenama je velika..naime u beogradskoj enzim koshta 3600din, a u ns u 1600dinara. Dobro verovatno je skuplje zbog ..ipak je ovo bg, pa josh kozmetichko medicinski centar.. a u ns u mi ne zubori fontanica i mali je prostor..mada ja i ne zahtevam vishe..jedino shto je bitno jeste da je devojka kompetentna i dorno radi sa muradom. To je sasvim dovoljno, a dajmo joj vremena..verovatno ce poshto je mlada i sama imati neki kozmetichki centar...nadam se da hoce jer je veoma prijatna i prijao je razgovor sa njom..
cvetak zanovetak
Novi član
Novi član

Imala sam velike fleke na licu od sunca, koje su se sirile i sirileee...
uzass...najgore sto sam ih imala oko usana i ocajno je izgledalo, kao da imam ogromne brkoveee aaaaa :D , i odem na pregled u Beogradsku gde mi je Marina lepo odradila pregled koze pod lupom i zakazem ja jedan tretman. Cena je ista kao i enzimi, ali veruj mi vredi.
Lezala sam oko sat i po, i ceo tretman je extra. Odmah posle tog sam videla kako mi se koza preporodila...
Doduse imala sam ih jos 4 ali sam se mojih gadnih fleka resila
Kremice su na biljnoj bazi i nemoj imati taj strah da ce ti se koza istanjiti.
Jednostavno se obnovi :P
A verovatno su skupi jer u toku celog tretmana nanose samo Murad kreme i maske, a znas da su skupe.
Nego sam jos uzela dnevnu kremu sa vit. C i pukla 3200 din ali ne mozes verovati da mi traje vec 4 meseca a imam je jos pola sigurno
Nema sta, stvarno sam prezadovoljna juhuu
A kad jos vidis Marinu... :lol: stvarno je slatka devojka i jako detaljna sto je najbitnije
Pozdravvvv
tam tam
Novi član
Novi član

Post od tam tam »

Koliko chujem da je enzimski pill 3600dinara. KOliko te je izashlo sve to...Jel si odmah morala sve platiti ili moze na odlozeno..verovatno sad vec postavljam glupa pitanja... :)
A shta su ti radili enzim..vocne kiseline ..vitamin c ili.. jel ima h ikakve promene na kozi lica..
meni koza izgleda stanjena i ispechena..nije vishe bela ni puna kao dechija i to me najvishe izludjuje.. Peche li kad ti nanose na lice...
Meni recimo piling nije imao nikakve efekte, nisam primetila da loshe utiche na lice..sve dok nije proshlo rar meseci..tada sve pochelo videti i sve je gore izgleda..jer sve vishe promena ima...koza je izgleda izzgubila sposobnost regeneracije..
Neznam shta da radim..
A ta beogradska se nalazi gde..u blizino chega..centar ili ne...nisam iz bga
pa i to moram pitati
cvetak zanovetak
Novi član
Novi član

Ma opusteno....kakvi su to komentari.....Nema sanse da ti se ista lose desi.....Murad je toliko prirodan i neinvazivan da je svaki strah nepotreban....Radila sam tretman Vit. C a onda je i krema bila nesto sto mi je bilo neophodno, tako da sam je kupila od parica koje sam ustedela za kupaci..... :P
Ma 3600 dindzi su parice, ali sve sto sam tamo dobila stvarno vredi toliko.
Murad tretman mora da se radi sa preparatima dr Murad od pocetka do kraja,i onda nemas frke.....zato to tliko kosta....... :roll: Prezali ih.....
tam tam
Novi član
Novi član

Post od tam tam »

Ne zalim ih...nemam ih..mozda nazovem i pitam primaju li chekove 8)

Ma znam, chujem sve najlepshe o muradu..dermatolozi preporuchuju i mazu se njime..verujem da pomaze..nadam se da pomaze..
cVETAK ZANOVETAK NE RADI SE O NOVCU OVDE..DOBRO MOZDA MALO..AL BIH DALA KOLIKO JE NEOPHODNO DA SREDIM LICE..RADI SE O STRAHU DA SE NE DEI NESHTO LOSHE..I PROSHLI PUT SU ME UBEDJIVALI KAKO NIJE AGRESIVAN PILING, NE OSHTECUJE, IMACU ZDRAVU I PRELEPU KOZA, BEZ BORA ,FLEKA, PEGA, PORA..SVE SAM DOBILA I IMAM VISHE NEGO SHTO BIH TREBALA ZA SVOJE DVADESEE GODINE. nEVEROVATNO. I SHTA AKO PA OPET TAKO. mOGU SAMO DA PLACHEM. ZATO TE PITAM I TRAZIM ISKUSTVA. NOVAC CU IZICKATI NEKAKO ILI MOZDA NE MOZDA CU SE MORATI ZAPOSLITI ILI GA ZAJMITI..NEZNAM..JA SIGURNO TREBAM CHITAV NIZ TRETMANA..

kAKO IZGLEDA CENTAR MURAD..NADAM SE DA NEMAJU FONTANU..
SAMO DVE DEVOJKE RADE NA LICU, A OSTALI SU DERMATOLOZI I FARMACEUTI..ILI STA

HVALA CVETAK NA ODGOVORU, DRAGO MI JE DA SI ZADOVOLJNA TRETMANIMA KOD MURADA, VOLELA BIH DA ODAGNAM SUMNJE , ODEM I POJAVIM SE S PRICHOM ZADOVOLJNOG KLIJENTA
Odgovori