U koju privatnu kliniku da odem?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
nervozni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2005 7:42 pm

U koju privatnu kliniku da odem?

Post od nervozni »

Kod supruge je sve u redu u ginekoloskom smislu, i sad je
doslo vreme na mene da odem kod nekog doktora da me KOMPLET ispita.

S obzirom da kod doktora idem jednom u 10 godina...

Pare nisu problem, jedino ne znam odakle da pocnem i koje pretrage da uradim. Zeleo bih da uradim sva ispitivanja na jednom mestu, ni slucajno kod drzavnog...

Hvala unapred.
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Prvo spermogram i spermokultura

Post od zabrinuta75 »

Moja preporuka je da prvo uradis spermogram i spermokulturu u bilo kojoj privatnoj laboratoriji. Vodi racuna da pre davanja uzorka apstinencija treva da bude od 3-5 dana. Nemoj da dajes uzorak ako si prehladjen, umoran ili pod stresom. Ako parametri budu u granica normale, a to pise pored, nemas razloga za brigu. Tvoja supruga moze rezultat spermograma da pokaze i svom ginekologu.

Ukoliko je rezultat los, treba da posetis urologa, a mozes odmah i bez saveta lekara da pocnes da pijes vitamine E i C, zink, selen, ginko bilobu i seme piskavice.

Na ovim forumima najvise hvale Dr Micica (Uro medica u Kneza Milosa), Dr Vinku Vukotic (TTC) i Dr Rusa.

Za vantelesnu su najpozitivnija iskustva ucesnika foruma sa klinikom u Jevremovoj i Dr Vlaisavljevicem.

Jos samo jedan savet - oboje uradite test na mikoplazmu, klamidiju i ureaplazmu (preporucujem Institut za mikrobiologiju u ulici Dr Subotica u Beogradu).

Nadam se da sam pomogla. Pozdrav!!!
Odgovori