Kod supruge je sve u redu u ginekoloskom smislu, i sad je
doslo vreme na mene da odem kod nekog doktora da me KOMPLET ispita.
S obzirom da kod doktora idem jednom u 10 godina...
Pare nisu problem, jedino ne znam odakle da pocnem i koje pretrage da uradim. Zeleo bih da uradim sva ispitivanja na jednom mestu, ni slucajno kod drzavnog...
Hvala unapred.
U koju privatnu kliniku da odem?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- zabrinuta75
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am
Prvo spermogram i spermokultura
Moja preporuka je da prvo uradis spermogram i spermokulturu u bilo kojoj privatnoj laboratoriji. Vodi racuna da pre davanja uzorka apstinencija treva da bude od 3-5 dana. Nemoj da dajes uzorak ako si prehladjen, umoran ili pod stresom. Ako parametri budu u granica normale, a to pise pored, nemas razloga za brigu. Tvoja supruga moze rezultat spermograma da pokaze i svom ginekologu.
Ukoliko je rezultat los, treba da posetis urologa, a mozes odmah i bez saveta lekara da pocnes da pijes vitamine E i C, zink, selen, ginko bilobu i seme piskavice.
Na ovim forumima najvise hvale Dr Micica (Uro medica u Kneza Milosa), Dr Vinku Vukotic (TTC) i Dr Rusa.
Za vantelesnu su najpozitivnija iskustva ucesnika foruma sa klinikom u Jevremovoj i Dr Vlaisavljevicem.
Jos samo jedan savet - oboje uradite test na mikoplazmu, klamidiju i ureaplazmu (preporucujem Institut za mikrobiologiju u ulici Dr Subotica u Beogradu).
Nadam se da sam pomogla. Pozdrav!!!
Ukoliko je rezultat los, treba da posetis urologa, a mozes odmah i bez saveta lekara da pocnes da pijes vitamine E i C, zink, selen, ginko bilobu i seme piskavice.
Na ovim forumima najvise hvale Dr Micica (Uro medica u Kneza Milosa), Dr Vinku Vukotic (TTC) i Dr Rusa.
Za vantelesnu su najpozitivnija iskustva ucesnika foruma sa klinikom u Jevremovoj i Dr Vlaisavljevicem.
Jos samo jedan savet - oboje uradite test na mikoplazmu, klamidiju i ureaplazmu (preporucujem Institut za mikrobiologiju u ulici Dr Subotica u Beogradu).
Nadam se da sam pomogla. Pozdrav!!!