Slika za Goranu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Zaključana tema
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Slika za Goranu

Post od mirja »

Neznam dali ste dobili moju sliku poslala sam je danas na vas meil! molim vas javite mi! ps. trazili ste pre desetak dana ako mogu da vam posaljem sliku evo danas sam uspela i poslala.(masna dehidrirana koza sa prosirenim porama, kao sto sam ranije napomenula koristila sam roacutan pre 10 godina i probala sve i svasta bez uspeha!) Hvala unapred na odgovoru :wink: :D
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Izuzetno dobro ste uradili fotografiju,sve sto treba da se vidi se vidi. Na privatni mail sam Vam napisala terapijske mogzcnosti, neke su spore i poboljsanje se vidi ali brzinom puza, neke su brze ali nose rizik. Mislim da je moj predlog profsionalnog tretmana i kucne nege najbolji u odnosu na cost-risk i benefit
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

atroficni oziljci za goranai

Post od mirja »

goranai napisao:Izuzetno dobro ste uradili fotografiju,sve sto treba da se vidi se vidi. Na privatni mail sam Vam napisala terapijske mogzcnosti, neke su spore i poboljsanje se vidi ali brzinom puza, neke su brze ali nose rizik. Mislim da je moj predlog profsionalnog tretmana i kucne nege najbolji u odnosu na cost-risk i benefit
:D Hvala vam na savetu i brzom odgovoru. :P Dali vas predlog profesionalnog tretmana znaci redovne posete kozmeticaru? Naime pocela sam neki tretman koji je bez klasicnog ciscenja lica vec se nanosi neka vrsta vocne kiseline koja dubinski "izvlaci masnocu" to je po jednoj danskoj doktorki i zove se Elsa Hjeronimys imala sam vec 2 tretmana do sada znaci bez klasicnog ciscenja lica samo se nanese ta tecnost koja strahovito pece posle toga se stavlja maska od kamfora i to je sve.Neznam sta vi mislite o tome, ali ja se hvatam za slamku pa posto sam bila na svim mogucim tretmanima hajde i to cudo da vidim! Preko neta sam narucila kremu retin A za kucnu negu, koliko ce to sve biti efikasno neznam i plasim se da verujem posle tolikih godina borbe da dovedem kozu u koliko toliko normalno stanje!
Uostalom sta da vam kazem videli ste na slici! neverujem da ste ikada videli tako nesto kao sto je moj slucaj.
Jos jednom hvala
Zaključana tema