Molim Vas kako doci do mr.ph Silvia i dr. Gorane Isailovic

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Zaključana tema
tam tam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Molim Vas kako doci do mr.ph Silvia i dr. Gorane Isailovic

Post od tam tam »

Ukoliko bilo ko od vas poseduje informacije gde, kako doci do mr.ph Silvia i dr.Gorane neka mi ostavi potrebne informacije i mozda iskustva ukoliko ih ima. Trazeci dermatologa ,pretrazujuci internet koji mi je zapravo jedini izvor informacija nailazim na razmenjene porukice Silvia, Gorane i vas ostalih,kako razumem zaista opravdavaju poverenje ljudi i postizu pozitivne rezultate. Upravo to trebam, trebam njihovu pomoc. Imam neverovatne probleme sa kozom lica, proshla sam mnogo dermatologa od kojih su se neki samo predstavljali tako, i napravili nazalost nadam se ne nepovratna oshtecenja koze lica trpajuci na nju sve i svashta...
anja-T
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 12:51 pm

Post od anja-T »

Nisam bas sigurna ali mozda bi bilo dobro da probas preko SB apoteke gde je bilo i savetovalista ranije,znam da je apoteka na Banovom brdu,a br tel je u tim prethodnim postovima...pozdrav i srecno... :D
tam tam
Novi član
Novi član

Post od tam tam »

Hvala ti puno. :lol:

Pregledala sam vec prethodne porukice i pokushavam ih kontaktirati putem maila.. Sutra ujutro zovem i nadam se mogucnoshcu da zakazem pregled, neverovatno kako bih bila zadovoljna samo da imam priliku posetiti ih i konsultovati lichno, ulivaju veliko poverenje i pruzaju nadu prethodni postovi i iskustva forumasha.
anja-T
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 12:51 pm

Post od anja-T »

Nema ma cemu,ako sam pomogla, i javi da li si uspela...pozz...
markopega
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 14, 2008 12:22 pm

Post od markopega »

EJ TAM TAM MORO SAM DA SE REGISTRUJEM NA OVDE I ZAHVALIM TI, INACE SAM IH TRAZIO VEC PO BEOGRADU, I MENI SU REKLI DA VISE NERADE U SVOJOJ PROFESIJI......... SKROZ SAM SE SKENJAO

OSTALI BAS I NISU OD VELIKE POMOCI, I MENI SU LEKARI LECILI LICE I SVE ZAJEBALI..PA SE SAD NEVEROVATNO MUCIM S TIM. AJDE MI OSTAVI BROJ TELEFONA TE APOTEKE A JA CU POKUSATI DA NADJEM SILVIA..

DR GORANA I SILVIO POTREBNI STE OVDE NA FORUMU :x

PISI KAKO JE PROSLO
markopega
Novi član
Novi član

Post od markopega »

EJ TAM TAM SAZNAO SAM DA JE DOBAR DERMATOLOG ISTO DR.SVETLANA BOROZAN MOZDA DA ODEM KOD NJE..KORISTI MURADIVE PREPARATE.. NEZNAM NI SAM GDE BIH OTISAO,VALDA BIH IH SVE OBISAO PA SE TEK ONDA ODLUCIO STA DA RADIM DALJE..SVI ONI SEBE PREPORUCUJU I KAP SVI ONI SEBE SMATRAJU DOBRIM DERMATOLOZIMA I ZNAJU SVOJ POSO..DO SADA SAM IM OSTAVIO PRAVO MALO BOGATSTVO A ZAUZVRAT DOBIO RUGOBU U OGLEDALU.. MUKA MI JE GLEDATI SE..

U NORMALNOJ ZEMLJI BI ZA OVAKVE STVARI TREBALI KRIVICNO ODGOVARATI, ZATVARATI IH I KAZNJAVATI..MADA NEZNAM KOLIKA JE SATISFAKCIJA I ONOG KO TUZI PORED VEC SJEBANOG LICA..

JAO SHTA DA RADIM ..POMOZITE
markopega
Novi član
Novi član

Post od markopega »

NE MOGU NISTA NACI..SVE JE UZALUD..KAD BI BAREM USPEO SAZNATI PA SE OVAKO RASPITATI..NEZNAM NJEGOVE PRAVE PODATKE... MAGISTAR FARMACIJE SILVIO..KAKO SE PREZIVANEZNAM.. PISITE KO ZNA MOZDA TAKO USPEM NESTO...

INACE SAM PORUCIO BILJNA ULJA OSHADHI ULJE PLODA DIVLJE RUZE , ULJE LESNJAKA I ETARSKO ULJE RUZMARIN VERBENON.. SVE TO SMUCKATI I MAZATI LICE..CITAO SAM DA IZUZETNO REGENERISE KOZU LICA,KORISTI SE ZA OPEKOTINE, RANE,OZILJKE uv OSTECENJA ITD. cEKAM PAKET VEC MESEC DANA DA STIGNE IZ HRVATSKE I MOLIM BOGA DA ME POGLEDA. pAKET JE KONACNO DANAS STIGAO I SPREMAM SE DA PROBAM..GORE I OVAKO NE MOGU IZGLEDATI..TAKJO DA MALO RIZIKUJEM ...JER JE SVE NA SVOJU RUKU..

kAKVA SU VASA ISKUSTVA SA ULJIMA..DA LI JE IKO ISTA KORISTIO I KAKVI SU EFEKTI...
tam tam
Novi član
Novi član

Post od tam tam »

markopega uspela sam upoznati dr.Goranu, imala sam zakazan pregled u 18/15 u apoteci Sanapharm u Beogradu. Prevalila sam kilometrse samo zbog nje, i to stopirajuci mic po mic napred, od mesta do mesta tako sve do beograda. Beograd je magichan, zao mi shto nisam imala vremena lunjati po ulicama, redovno sam se gubila, srecom sam ipak uspela ostvariti shto sam pozelela, uzimajuci u obzir da sam neverovatno skenjana, u potpunosti bez kinte, a Beograd zaista ne poznajem, odlazila sam josh kao dete auticem..tako da je ovaj put zaista bio veliki izazov, nadam se vredan truda. Neznam, ljuta sam na sebe iz razloga shto nisam ni uspela normalno porazgovarati sa Goranom. Verovatno sam ja kriva za slabu konverzaciju, nisam ni znala shta isprichati niti kako nekom koga prvi put vidish opisati osecaje koje nosish u sebi zahvaljujuci drugim ljudima. Putovanje me umorilo. Doktorica je zaista divna osoba. Pregled je trajao krace nego shto sam zelela s obzirom koliko sam se trudila, ali paznju doktorice zahtevaju i ochekuju svi pacijenti, tako da ne trebam biti izuietak. Nakon moje loshe konverzacije i preprichavanja shto sam sve pokushavala kako bih uspela eliminisati malene oziljke, verovatno je shvatila da me toliko povredjuje, nisam vishe ni mogla objashnjavati. Preporuchen mi je neostrata ultra smoothing cream spf 15 i floaming glycolic wash za chishcenje, isto neostrata proizvodi, kao i enzimski piling dr.Murad za proshirene pore i ostala nezadovoljstva na licu. Verovatno cu poslushati, medjutim moram priznati kako sam zabrinuta ..piling dr,Murada mozda bi mogao biti efikasan, medjutim svaku od prethodnih metoda su isto hvalili pa i vishe, zbog chega sam sumnichava i zabrinuta kako sam u ovakvo stanje dospela zbog poverenja lekaru i nazalost gorih posledica po mene. Iskreno,mislim da nebih uspela prevaliti josh jedno razocharenje. Ovo mi je sasvim dovoljno da budem skenjana do kraja, pa bi bilo dobro unapred se raspitati kako utiche na kozu lica, mda sam se raspitivala i prethodnih puta, mada nikad dovoljno obazriva izgleda. Uskoro kupujem neostrata proizvode za negu koze, i za sada se malkice raspitujem za murada, mozda mojoj kozi lica ne bi prijao, verovatno bih za rezultat ponovno imala neke kontraindikacije. Pishem ti uskoro, nakon shto kupi i isprobam savetedermatologa, nadam se dobrim pozitivnim rezultatima i preporukom zadovoljnog pacijenta.

Pishi kako se snalazish, bradu gore i grabi korake napred.
ciculina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 29, 2008 3:32 pm

dr isailovic

Post od ciculina »

ma sta ce vam ona,ja sam imala zakazan pregled kod nje i naravno nije se pojavila,kakva je to odgovornost dermatologa :evil:
Zaključana tema