Izlaganje suncu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Izlaganje suncu
Kako utice pocrnela koza na uklanjanje dlacica? Uiako se nisam bas bukvalno suncala na plazi, izlasci napolje u toku letnjih dana ponekad izlaganje suncevim zracima zbog posla ili bilo cega drugog uticalo je na to da pocrnim(ne bih rekla da sam bas mnogo pocrnela). Pa me zanima, koja se to vrsta koze smatra tamnom i nepogodnom za trajno uklanjanje dlacica laserom i koliko treba da se ceka ako je koza pocrnela da bi mogla da se tretira laserom? Takodje, ako je koza pocrnela ali razlika u boji koze i dlaka je jako uocljiva; sta onda? Ili mozda tamna koza, bez obzira na kontrast u boji dlaka i koze utice na to da ona(koza) upija mnogo laserskih zraka pa je zato laserski tretman stetan ili beskorisan. Hvala
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To je bas tako kako si rekla. tamna koza, bez obzira na kontrast u boji dlaka i koze utice na to da ona(koza) upija mnogo laserskih zraka pa je zato laserski tretman stetan ili beskorisan. Za tretman je potrebno da ti koza bude neosuncana kao na mestu gde se nisi suncala
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.