uklanjanje mladeza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
brinetica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 04, 2005 12:55 am

uklanjanje mladeza

Post od brinetica »

skoro sam skidala neke mladeze laserom sto iz funkcionalnih sto drugih razloga.isla sam u kliniku naseg najboljeg hirurga u srbiji za takve stvari..mogu reci da sporije sve zarasta od ocekivanog iako ja stalno mazem pantenolom...ali jedan mladez mi je skrenuo paznju.naime,njega nisam ni htela da skidam ali doktor ga je slucajno ugledao dok je vrsio intervenciju i smatrao ga je pomalo opasnim i preporucio mi i da njega skinemo.mladez se inace nalazio na levoj strani grudnog kosa.poceo je lepo da zarasta ali sada se kao stvorilo malo ispupcenje sa nekim kapilarcicima i pri pritisku me zaboli.doktor kaze daje to normalno jer je koza tu gde su grudi osetljivija... ja se plasim da je nesto drugo...mozete li mi pomoci,jer doktor nije slao mladeze na analizu,rekao je da nema razloga...
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

SLIKAJTE PROMENU I POSALJITE FOTOGRAFIJU NA MAILI. SAMO VAS MORAM OBAVESTITI DA PUTUJEM U LONDON NA EVROPSKI KONGRES DERMATOLOGA U SUBOTU UJUTRO I VRACAM SE SLEDECE NEDELJE
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori