Da li bi neko od administratora moga da mi preporuci mesto u Beogradu gde se radi najkvalitetnije uklanjanje dlacica laserom? Na koja mesta nikako da ne idem. Procitala sam ovde da je Diva u Novom Sadu bila ocajna(ali za neki drugi tretman); a ja sam bas razmisljala da idem u Diva centar u Beogradu; pa me je to nacisto obeshrabrilo. I jos nesto, kolika je opasnost od nastajanja oziljaka ili bilo kojih drugih komplikacija posle tratmana? Na netu sam nasla da ozbiljni kozmeticki centri nikada ne mogu da garantuju da nece doci do ni do kakvih komplikacija(odnosno, verovatnoce ce sve biti ok ali ne mogu to da garantuju).
Koji su najbolji laseri za uklanjanje dlaka na svetu? A koji u nasoj zemlji? Da li i mi mozda imamo te koji su standardno najbolji? I gde su najbolji laseri a i strucnjaci kod nas (sto se tice uklanjanja malja) ?
Na netu sam nasla da za uklanjanje dlacica laserom nije bitno koliko je duga dlaka jer taj proces se radi ispod koze. Pa ako se radi ispod koze pitam se, kakve onda veze ima da li su dlacice obezbeljivane jer ako su inace tamne, koren odnosno dlaka ispod koze je i dalje tamna? Jer ako nema veze sta je na povrsini koze odnosno koliko je dlaka duga ili da li izbeljivana; onda je ovo sve vrlo zamrseno???
Hvala
Laseri, uklanjanje dlacica
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U Beogradu ima vise centara koji uklanjaju dlaku diodnim Light sheer laserom. Postoje i brojni centri koji rade IPL tretmane, Postoji i tkzv LH tehnologija naravno i elektroepilacija koja je trenutno po FDA jedina priznata metoda. Najbolje je kombinovati metode i tako se resiti dlaka. Vecina metoda je u pravim rukama bezopasna, samo elektropepilacija zahteva vrhunsku spretnost
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
LH tehnologija
Gorane, hvala puno! Da li bi mogao da mi preporucis neki centar u Bg-u; gde su najbolji strucnjaci? I jos nesto, da li bi mogao da mi objasnis sta je LH tehnologija? Ako sam dobro razumela, ti preporucujes Light Sheer diodni laser. Puno hvala!!!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
LH tehnologija je skracenica od light and heat-svetlo i toplota. Ovom metodom koren dlake se na neki nacin termicki osteti-akuva. Kod nas su od ovih aparata na trzistu aparati firme Radiancy
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.