ishrana deteta starog 21 mesec
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 19, 2008 8:37 am
ishrana deteta starog 21 mesec
dragi svi, pozdrav. moze li mi neko reci smemo li nasem detetu dati palacinke sa heljdinim brasnom i uopste bilo sta integralno. mi sebi kupujemo integralni hleb, kifle sa raznim semenjem, a njoj samo od belog brasna. procitala sam negde da integralne stvari smanjuju nivo gvozdja u krvi. ali ona je sada velika, jel da???
-
- Novi član
-
- Novi član
mi maleni ne dajemo kupovnu hranu, u smislu cipsa, slanih stapica, kroasana, krem bananica, a o virslama i pastetama da ne govorimo. ni mi ih ne jedemo, a ima vremena za nju da se truje junky hranom. sve sto je domace, provereno bez aditiva, emulgatora i slicnih stvari, moze. a da li smemo da joj damo torte sa orasima, bademima, leskicima, kokosovim brasnom? nema straha od alergija i reakcija, jel da?
hvala na odgovoru dea
hvala na odgovoru dea
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
MA i ja izbegavam tu kupovnu hranu, grickalice naravno ne dolaze u obzir (doduse jednom je iskopala neke moje, ali i ja ih retko kupujem, pa se to ne ponavlja).
Ja licno izbegavam da joj dajem orahe, bademe i sl. jer sam negde procitala da zaista mogu da budu alergeni. No, s obzirom da ja uglavnom pravim kolace i torte bez toga (licno ne volim orahe), moja cera sve to malo gricne.
Ja licno izbegavam da joj dajem orahe, bademe i sl. jer sam negde procitala da zaista mogu da budu alergeni. No, s obzirom da ja uglavnom pravim kolace i torte bez toga (licno ne volim orahe), moja cera sve to malo gricne.
-
- Novi član
dobar dan, opet ja
a kada moze mak??? i sme li uopste?