Odstranjivanje tetovaze?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
100d4k
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2008 6:03 pm

Odstranjivanje tetovaze?

Post od 100d4k »

Zdravo svima, imam jedan mali problemcic... Pre 6-7 dana sam uradio tetovazu... ali nesto mislim da ipak mozda i nisam trebao... pa bih se mozda odlucio za odstvarnjivanje... kako, gde i koliko bi to kostalo?

Slika

Ovo je ta tetovaza, pa ako neko moze da mi da bilo kakvu informaciju, kako, gde i koliko...???

Pozdrav, i hvala u napred...
suzana stojkovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm

Post od suzana stojkovic »

Za cjenu ti ne bi znala reci ali kao neko ko radi u tom poslu mogu ti reci da mjesta na kozi na kojima se odstranjuju tetovaze izgledaju malo reci uzasno,to se radi laserom i koza posle toga izgleda najslicnije kao posle teskih opekotina,dolazili su nam ljudi da preko toga rade tattoo al to je skoro neizvodljivo,skrivanje oziljaka se moze raditi nakon nekih 5 godina ali ni tad vam niko nemoze garantovati da ce to na nesto da lici jer kazem sta kozi uradi taj lasre to je strasno.Ili ostavite tu sliku ili je prepravite ali skidanje vam ne preporucujem.
100d4k
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2008 6:03 pm

Post od 100d4k »

Pih, izgleda da mi ostaje jedino da se nadam da ce u skorije vreme izumeti nesto sto ce bezbolno skinuti tetovazu, i ne ostavljati posledice...
Odgovori