Poštovani,
Imam 24 god. i konstantno opadanje kose. Probao sam sve moguće preparate i šampone. Koren kose mi je jako masan, video sam na mikroskopu na jednom pregledu. Opada mi više od 2 godine. Kada pređem preko kose dlake mi ostaju u rukama (što znači da je baš opasno) i na dnu dlake se vidi belo (masnoća) koja se drži za dlaku u dužini od 3 mm.
Međutim nijednom do sada nisam otišao kod nekoga ko će da mi da pravo mišljenje o tome. Išao sam po nekim privatnim klinikama i svakakve preparate sam probao, ali mi se činilo da niko nije toliko profesionalan u toj oblasti, već su svi više trgovci nego stručnjaci.
Molio bih vas ako neko može da mi da informaciju kod koga na pregled, pošto mi je toliko malo kose ostalo da bi voleo bar to da sačuvam.
Unapred zahvalan.
Masan koren kose
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
dodjite na konsultaciju u savetovaliste za clanove foruma utorkom zakazite na 011 557 553 ili posaljite slicicu na mail. Odnedavno smo otkrili odlkican sampon za masnu kosu Sebophan brenda Uriage. Mozda treba prvo sa njim pokusati
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.