sitne bradavice na preponama

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

sitne bradavice na preponama

Post od vasa »

Procitao sam dosta o sitnim bradavicama -(ako sam dobro zakljucio KONDILOMIma) al bih voleo da mi neko strucan odgovori.
Bio sam u banji pre 15 dana i koristio razne tretmane-kupanje u kadi (koju koriste i drugi) zatim neku terapiju magnetnu za isijas itd i juce slucajno primetim da na unutasnjim stranama butina imam sitne bradavice.
Posto nisam znao o cemu se radi probao sam da otkinem jednu pa zatim i ostale i na svakom mestu je malo curilo krvi sto je stalo za par minuta.
Danas sam citao o tome i zakljucio da su kondilomi sto mozda i nije tacno.
Na penisu i drugim delovima tela nisam primetio da ima vec samo na unutrasnjem delu nogu-tu mi je i malo crvenkasta koza sto sam i ranije ponekad imao.Napominjem da sam imao pre 15-ak godina bradavice oko glavica penisa koje je dermatolog mazao nekom tecnoscu i posle toga nisam imao nista slicno do sada.
DALI JE PROBLEM STO SAM OTKINUO TE BRADAVICE I CIME MOGU DA MAZEM TAJ DEO KOZE
Sada ne primecujem nikakve lose simptome na kozi osim malo crvenila kao i ranije sto se pojavljivalo
HVALA
Odgovori