Zna li neko vise o ovom proizvodu.Ja ih jedem gotovo svaki dan za dorucak+jogurt,neverovatno mi prijaju,ali ne znam sta ulazi u njihov sastav osim lanenih semenki,i koja je kalorijska vrednost u 100g ovih plocica.
Dnevno pojedem izmedju 150-250g,odlicno mi deluju na metabolizam sa kojim sam uvek imala problema,jedino sto sam primetila da sam u poslednje vreme dobila malo na kilazi pa me zato i interesuje njihova kalorijska vrednost.
Lanene plocice
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
U njima ima biljne masti pa ih zato ne bih preporucila. Ne znam na sta si mislila kada si rekla ti dobro deluju na metabolizam (verovatno si mislila na probavu), jer si ipak dobila na kilazi.
Ako je zbog probave, mozes sama ssmlryi u mlinu za kafu semenke lana i jesti sa jogurtom.
Tacan sastav tih plocica ne znam ali znam da imaju i vise soli nego sto treba jer se to lako oseti i bez citanja sastava.
Ako je zbog probave, mozes sama ssmlryi u mlinu za kafu semenke lana i jesti sa jogurtom.
Tacan sastav tih plocica ne znam ali znam da imaju i vise soli nego sto treba jer se to lako oseti i bez citanja sastava.