prije par godina(mislim 4)imao sam nezastices spolni odnos.Poslije 7 dana pojavljuje se neizdrziv umor koji se za 2 dana povlaci i opet se vraca za 15 dana i traje 2 sedmice uz gripu i tepmeraturu.da li na psihickoj bazi(ili nedo Bog bolesti) koza me jako svrbi i pri cesanju ostaju vidni crveni tragovi koji se brzo povlace.Problemi sa kozom traju 2 mjeseca i sve se povlaci sem hronicnog umora koje vucem i dan danas.
"napad" groznice i temperature se ponavlja poslije 1 godinu ali se ovaj put puno brze povlacli(kao i standardna gripa)
Umor kao sto rekoh i dan danas traje.
Ono sto bih naglasio da sam bio par puta bolestan u vidu prehlade i grie ali kao i kod svih ljudi,uz par tableta sam se potpuno izljecio.
Test na HIV nesmijem uraditi,ali cu ocito morati.Zanima me ako recimo bude pozitivan da li se porodica o tome obavjestava ili se pacijentu pristupa potpuno anoonimno.
Ono sto bih istakao da nisam imao simptome kaslja,gubitka tezine,vec samo gore opisane.
zaboravio sam napomenuti da su me simptomi samo presjekli i poceli su sa zujanjem u usima koje i danas traje ali sam se navikao na njega.
neznam sta vise da napisem.pitajte me pa vam odgovorim
Ubit cu se-hitan odgovor molim vas
Jel imas ti uvecane limfne zlezde ili bilo koju oportunu infekciju koja bi eventualno ukazivala na manifestan AIDS??A obzirom da nisi iz Srbije ne znam kakav je legislativni pristup u jednoj od potencijalnih susednih drzava mada mislim da se porodica ne obavestava ali je obavezno prijavljivanje drzavnim organima HIV pozitvnosti/AIDS-a.
nikad nisam imao uvecanje ni jedne zlijezde.kontaktirao sam ustanovu gdje se vrsi testiranje u mom gradu.moram cekati iducu sedmicu.
Samo prije 4 godine uzasnu groznicu koja je trajala 15 dana.Tada mi je i srce pocelo da jace lupa i jos i danas osjetim kako jako pulsira.
Veliki dio sadasnjih simptoma je na psihickoj bazi.Lijecio sam se i od depresije 1 godinu na prozcu.
Samo prije 4 godine uzasnu groznicu koja je trajala 15 dana.Tada mi je i srce pocelo da jace lupa i jos i danas osjetim kako jako pulsira.
Veliki dio sadasnjih simptoma je na psihickoj bazi.Lijecio sam se i od depresije 1 godinu na prozcu.