Uganuce ili sta ?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
DuleNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2008 12:33 pm

Uganuce ili sta ?

Post od DuleNS »

Pozz svima!

E ovako imam problem, sinoc dok sam bio napolju, sa drugarima sam se zafrkavao sa loptom fudbalskom, i kako sam kreno i sve snage da udarim loptu, omasim je i udarim direktno spicem u bankinu...

Bol u istom momentu je bio velik :roll: Evo sad posle nekih recimo 12 sati, kad se sve to malo ohladilo i dalje boli, otok i nije tako velik, ali nemogu da se naslonim na nogu , boli posteno, palac me najvise boli , ali mogu da ga pomeram gore dole iako malo boli dok to radim...

Koje je vase misljenje i sta raditi ? Hvala :-?
NemaOdMeneNista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od NemaOdMeneNista »

Najbolje idi do doktora pa ce ti on reci najbolje!a mozes i da stavljas malo leda 15-20 min da ga drzis ili ako imas Fastum Gel da namazes ja mislim da je oko 200 din meni to svaki put kazu kad zeznem nesto kazu da mazem pozz
pomozite molim vas :( :( :(
Odgovori