zdravo

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
raros
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 07, 2007 3:23 pm

zdravo

Post od raros »

da li neko moze da mi pomogne imam 26 godina bolelo me je grlo uz temperaturu 38 pila sam panklav od 625mg. kapi za nos ,brufen400 i onda se to smirilo ali sad su mi usi zapusene i opet me boli grlo krajnike sam operisala pre 2 godine da li postoji neki prirodni lek ili bilo koji savet nisam cesto bolesna hvala unapred.
Korisnikov avatar
Nenja1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 02, 2008 6:31 pm

Re: zdravo

Post od Nenja1 »

raros napisao:da li neko moze da mi pomogne imam 26 godina bolelo me je grlo uz temperaturu 38 pila sam panklav od 625mg. kapi za nos ,brufen400 i onda se to smirilo ali sad su mi usi zapusene i opet me boli grlo krajnike sam operisala pre 2 godine da li postoji neki prirodni lek ili bilo koji savet nisam cesto bolesna hvala unapred.
Najbolje ti je da sto pre odeskod lekara, da pogleda sta je to....
Mozda se sliva iz nosa pa ide na usi!
Javi mi sta je bilo kad budes otisla?!
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Da li ste uradili bris grla?
Rada Q
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 2:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Rada Q »

Da li ste ukapirali da je devojci verovatno proslo grlo do sada jer ovo je stara tema, a tek se sada nasao neko da odgovara :D
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Rada Q napisao:Da li ste ukapirali da je devojci verovatno proslo grlo do sada jer ovo je stara tema, a tek se sada nasao neko da odgovara :D
E pa da, bravo!
Nisam ni gledala datum, samo videh da je bio novi odgovor na temu!
:lol:
Odgovori