Udarac

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Alimen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 02, 2008 10:53 pm

Udarac

Post od Alimen »

igrao sam fudbala sa jaranima i dobio sam udarac u ledja malo iznad kuka odmah me presjeklo i zabolio na tom mjesto kasnije kako sam isao do kuce na neki nagli pokret zaboli me duz cijele lijeve noge.to je bilo prije 2 dana i sada sam kuci nisam isao do doktora ali npr. kada lezim i ocu da ddignem lijevu nogu dobijem strasan bol u tom dijelu ledja isto se desava kada kihnem moze li mi netko reci sta je to? ii sta da radim za koliko ce prestat? :(
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Svasta moze da bude... Moguce je da je udarcem povredjen zivac koji ide duz cele noge pa se zato javlja bol, moguce je da je udarcem nagnjecen ili pokidan neki misic, moguce je da imate problema sa kicmom koji su bili pojacani udarcem... Cim ima mnogo "moguce je", pametnije je da se javite lekaru da bi se videlo o cemu se tacno radi.
Alimen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 02, 2008 10:53 pm

Post od Alimen »

Veljko Jovanovic napisao:Svasta moze da bude... Moguce je da je udarcem povredjen zivac koji ide duz cele noge pa se zato javlja bol, moguce je da je udarcem nagnjecen ili pokidan neki misic, moguce je da imate problema sa kicmom koji su bili pojacani udarcem... Cim ima mnogo "moguce je", pametnije je da se javite lekaru da bi se videlo o cemu se tacno radi.
Da da mama li je lekar ali opste medicine ona kaze sigurno ti je povrjeden zivac..kaze samo miruj za koliko vi mislite da moze prestat?P.s otrpije nisam imao problema sa kicmom
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Obicno je za oporavak dovoljno 7-10 dana.
Odgovori