Ah,ta nocna pelena!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- Gaga79
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 02, 2006 11:27 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ah,ta nocna pelena!
Sin mi ima 3 god i 2 mj. Po danu ne nosimo vise odavno. Nocna pelena je uvjek puna. Ja sam mislila da ga ispocetka budim nekad u sred noci i pred zoru pa valjda da ce se to prorjediti ili on svatiti kada mu se piski. Ja njega probudim tj. dignem a on toliko cvrsto spava da ne moze da glavu drzi na ramenima. Sinoc ga dignem ,ja se znojim ,a on na meni se ljulja. Ajde piskiiii,ajdee .. vidim nema od te tehnike nista. To nisam probala samo sinoc,nego ima vec. Ali to budjenje kod nas nikako neide. Koliko on cvrsto spava mislim da nikad nece skontat gdje piski. Jel imao ko slicno iskustvo ili ima li ko dobar savjet za nas?
Re: Ah,ta nocna pelena!
Moj sin ima 3 godine i (skoro) 4 meseca i u septembru prosle godine smo ukinuli nocne pelene. Ja sam takodje primenjivala tvoju taktiku i kod mene je upalila. Sada ga podignem da piski oko pola jedanaest i uspe da izdrzi do ujutur. Ja ga obavezno nosim u kupatilo (jer je to mesto gde to obavljamo) i imam utisak da zna gde se nalazi, ali nastavlja da spava. Moram da priznam da se desi i da se upiski (sto zavisi od kolicine tecnosti koju je uneo u toku dana, a sada je vise unosi zbog topolog vremena), ali tada se obavezno probudi i zove me da ga presvucem. Juce sam razgovarala sa prijateljicom (koja je apotekar) i koja kaze da postoje podloge za krevetac za jednokratnu upotrebu koje obezbedjuju da sadrzaj ne procuri na krevet, a sa druge strane ne stvaraju neugodnu vrucinu kao u slucaju musema. U svakom slucaju i ona pokusava istu taktiku nocnog budjenja, ali ona kaze da je to kod nje veliki problem jer se njen decak negoduje.
- Gaga79
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 02, 2006 11:27 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo sinoc krene na spavanje u 8 i tada je piskio. Kontam probudicu ga u 11 da piski (fol da stvara naviku),kad on se vec upiskio i spava k'o top. Ranije mu nisam htjela dati da pije 2 sata pred spavanje,a on je bio zedan i moooli me da mu dam vode. Pa gdje necu dati
Ne znam sta cemo i kako. A da pustim da nauci sam,nevjerujem jer ne moze ni da stoji kada ga probudim.

Gaga79 napisao:Evo sinoc krene na spavanje u 8 i tada je piskio. Kontam probudicu ga u 11 da piski (fol da stvara naviku),kad on se vec upiskio i spava k'o top.