mozda mi neko moze pomoci

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
snjezana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 12:45 pm

mozda mi neko moze pomoci

Post od snjezana »

Nakon jake upale srednjeg uha osjecam pritisak u desnom uhu koji traje vec oko 2 i pol mjeseca. Bila sam 2-3 puta kodORL-oga koji mi je uradio sve pretrage koje su sve bileu najboljem redu. Bez obzira na uredne nalaze pritisak ne prolazi a ja stalno zvacem zvakace gume, grijem uho crvenom lampom, upotrebljavam kapljice za nos. Priznajem pritisak je ponekad jedva osjetan ali je tu. Njemu se pridruzilo i pucketanje u uhu prilikom gutanja. Ako su nalazi u redu, dali je moguce da o tom problemu previse mislim pa ti simptomi ne prolaze? Jako sam nervozna radi toga a ovih dana pojavila se i ponovna prehlada pa ocekujem jos vece probleme. unapred se zahvaljujem
Korisnikov avatar
Nenja1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 02, 2008 6:31 pm

Post od Nenja1 »

I meni se to nekad desava ,
mislim nije nista strasno, ali treba da odes kod ORL-specijaliste da ti prepise lekove....Jel se nalazite u Bg-u?Ako se nalazite u Bg-u ima jedan dobar specijalista!
Idete na Institut za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju Beograd Pasterova br2. kod hrama Sv.Save (preko*puta)
A doktorka se zove

Dr.mr. Snezana Andric-Filipovic
spec.otorinolaringologije
Odgovori