more, beba 9 meseci

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

E posto cemo i mi na Halkidiki, doduse krajem avgusta, interesuje me kakve su cene pelena i ostalih potrepstina za bebu, posto mi do sad to tamo nikad nije trebalo pa nisam obratila paznju?
Korisnikov avatar
Anjina Mama
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 9:59 pm

Post od Anjina Mama »

Draga Dea, mi smo zbog puta koji je bio duzi, poneli pakovanje od 72 komada i samo jednom smo pazarili pelene i to ono najmanje pakovanje od 34 komada. Kupovali smo sa jos gomilom stvari i uopste nisam gledala koji je iznos pelena. Ali oni non stop po supermarketima imaju neke akcije i snizenja cena. Eto na ovo pitanje ne mogu da dam odgovor. Izvini :(
bifidus
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 10:56 am

Post od bifidus »

Vratili smo se sa mora... Niksa nije ni zakasljao, nismo imali problema ni sa stolicom, ali smo iz predostroznosti sve sve vreme bili na fl bebelacu.

Sto se tice pampersa, u lokalnom super marketu su bili, i za nase prilike, preskupi - jambo pakovanje 20 eura. Ogradjujem se da se cena odnosi na turisticko mesto (Potos, Tasos).
Odgovori