pomoc urtikarija!!!!!!!!!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
luka90bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 1:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pomoc urtikarija!!!!!!!!!!!

Post od luka90bg »

Da li neko ima slican problem sa urtikarijom, citao sam neke rasprave na ovu temu. Svaki dan imam napade urtikarije, prvo krene vrucina pa onda svrab i na kraju crvenilo. Ponekad se jave i plikcici, potpuno sam zapostavio fizicke aktivnosti u skoli ne smem puno da se krecem, napolju ne smem ni da setam brzo, uvece kada izadjem u diskoteku nemam mira od nje stalno je na povrsini koze i svrbi, samo cekam da bukne. Ako neko ima slican problem kao ja, moli vas da me kontaktirate stvarno ne znam sta da radim ovo traje vec 3 godine i nema nikakvog poboljsanja.
Y-elena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 2:00 pm

Post od Y-elena »

Imam i ja slican problem. Meni izlazi crvenilo po celu uglavnom, i to prilikom povecanja telesne temperature.
Interesuje me da li ta fizikalna urtikarija moze da se izleci ili to kako dodje tako i prodje?
Stvarno mi je problem jer je to na licu.
Ako neko zna odgovor.....plizzz
Y-elena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 2:00 pm

Post od Y-elena »

luka90bg nadam se da si primio poruku. Ako nisi napisi mi sve o tom preparatu na mail [email protected]
Pozdrav[/b]
Odgovori