Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.
Imam problem sa gljivicama usled pada imuniteta. Dobio sam nekoliko preparata koje treba da pocnem da uzimam ali sam totalno zaboravio da pitam lekara da me posalje na analizu krvi i urina pre terapije.
Koje analize bih trebao da uradim da bi se videlo opste stanje organizma i ustanovio moguci pad imuniteta, jer pretpostavljam ukoliko je slab imunitet da ni krvna slika nije najbolja?
pitam da ne bih isao ponovo kod lekara i cekao redove, nego da odradim laboratoriju pa da lekaru odnesem rezultate.
"pad imuniteta" u kolokvijalnom govoru moze svasta znaciti-koje su vase tegobe? gde se nalaze gljivice? da li ste predhodno uzimali neku antibiotsku terapiju? dovoljno je da u laboratoriji trazite standardnu krvnu sliku
Oralna kandidijaza - bele naslage na jeziku propraceno neugodnim dahom. Da li je nastala kao posledica uzimanja antibiotika ne secam se jer problem traje bas dugo.