Osip na preponama posle brijanja

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
AND1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 9:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Osip na preponama posle brijanja

Post od AND1 »

Kao shto i sam naslov kazze imam problem sa osipom posle brijanja prepona i genitalija. Uradio sam jednu katastrofalnu greshku a to je shto sam bio u zzurbi i obrijao bez pene ili sapuna ili vode tj. na suvo! To je bilo pre jedno 2 - 2ipo nedelje a i dan danas mi se javlja iritirajutji svrab i postoje fleke koje su nastale na preponama kao posledica cheshanja! Svrab je najjachi izjutra i pred spavanje dok preko dana kada sam u nekom poslu ni ne osetjam da imam problem! Da li da dam vremena ovom problemu da prodje josh malo ili da dejstvujem nekim kremama ili technostima!
Hvala unapred
mr M
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 25, 2006 2:09 am

Re: Osip na preponama posle brijanja

Post od mr M »

AND1 napisao: Uradio sam jednu katastrofalnu greshku a to je shto sam bio u zzurbi i obrijao bez pene ili sapuna ili vode tj. na suvo!

:o :o :o :o

Hrabar i nepromisljen potez.

Moraces da stisnes zube (bez cesanja na javnim mestima) dok dlake ne izbiju kroz kozu. Neke mogu da se zaglave pod kozom i da dodje do manje upale, ali nemoj niposto da ih cedis. Mlaka voda i sapun i blaga masaza ce pomoci. Kreme bi mogle da zapuse pore i da onemoguce da dlake izadju, a alkohol, klindamicin i sl. bi isusili iritiranu kozu. Nemoj se previse cesati da jos vise ne iziritars kozu.

Sledeci put, pamet u glavu i ne zuri se.

Pozdrav,
mr M.
AND1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 9:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od AND1 »

Hvala na odgovoru... Truditju se da se strpim shto vishe mogu mada nije ni malo lako! Hvala josh jednom!
Odgovori