Zadnjica - bubuljice koje nestaju nakon boravka na moru

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
markko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 28, 2005 2:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Zadnjica - bubuljice koje nestaju nakon boravka na moru

Post od markko »

Pozdrav,

Molim vas da mi objasnite sledece:
Imam bubuljice na zadnjici, koje izgledaju sitno, ali se ponekad ukrupne i javi se gnoj. promera 1 mm-3mm. Povremeno bas buknu i ima ih dosta, nepracilno rasporedjene po citavoj zadnjici. Ne sire se na noge ili ledja.

Ove bubuljice su pocele da se javljaju i na nadlakticama - tricepsima i nigde vise. Dakle samo na ova 3 mesta: tricepsi i zadnjica.

Primetio sam da nestanu ili se znatno povuku kada boravim na moru.

Mozete li mi reci o cemu se radi? Kakav je tretman?
Da li ima neki preparat koji je slican morskoj vodi tj na bazi sastojka morske vode koji deluje dobro na suzbijanje ovakvih bubuljica.

Hvala vam unaped na odgovoru,

Marko
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

To su najverovatnije promene koje spadaju u tetradu akni. Pomazu antibiotici u opstoj i lokalnoj primeni ima i drgih lekova ali mogu biti opasni. Sunce prija kratkorocno alki dugorocno skodi
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori