OZILJCI NAKON LAPARASKOPIJE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
- razocarana
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
OZILJCI NAKON LAPARASKOPIJE
Ne znam dali ovo pitanje pripada za ovaj deo foruma ali cu ga postaviti.Imam oziljke od dve laparaskopije koje su radjene u roku dva meseca.operisana sam sa strane ginekologije.Oziljak na pupku je skroz neprimetan ali oziljci sa leve i desne strane meni jako ruzno izgledaju a kupaci i ves ih ne pokrivaju i strasno mi je sada neugodno kada idema na palicna kupnje imam utisak da ih svi vide.da li postoji neka krema ili nesto drugo da bi se oni manje videli???lepo sam potamnela ali se oni vide ovaj sa leve strane je i malo ispupcen od zadnje laparaskpoije je proslo mesec ipo.UNAPRED HVALA ONOM KO ODGOVORI!!
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
Oziljak na kozi kada zaraste treba da ima sedefast sjaj, boju malo svetliju od koze i to je to. Koliko je meni poznato, postoje kreme koje ubrzavaju taj proces sazrevanja oziljka, ali nesto sto ce ga stopiti sa ostatkom koze, ne (osim plasticne hirurgije).
Oziljci ne crne na suncu, tako da, ako se suncate, oni ce ostati tako svetle boje pa ce onda biti upadljiviji. Imaju tecni puderi, to bi moglo da zavrsi posao ako nosite one majcice do pola stomaka, pa se oziljci vide. Na plazi, stvarno ne znam sta bi moglo da ih efikasno pokrije...
Oziljci ne crne na suncu, tako da, ako se suncate, oni ce ostati tako svetle boje pa ce onda biti upadljiviji. Imaju tecni puderi, to bi moglo da zavrsi posao ako nosite one majcice do pola stomaka, pa se oziljci vide. Na plazi, stvarno ne znam sta bi moglo da ih efikasno pokrije...
Re: OZILJCI NAKON LAPARASKOPIJE
Nije dobro sto si potamnela, ali dobro, to je druga prica.razocarana napisao:Ne znam dali ovo pitanje pripada za ovaj deo foruma ali cu ga postaviti.Imam oziljke od dve laparaskopije koje su radjene u roku dva meseca.operisana sam sa strane ginekologije.Oziljak na pupku je skroz neprimetan ali oziljci sa leve i desne strane meni jako ruzno izgledaju a kupaci i ves ih ne pokrivaju i strasno mi je sada neugodno kada idema na palicna kupnje imam utisak da ih svi vide.da li postoji neka krema ili nesto drugo da bi se oni manje videli???lepo sam potamnela ali se oni vide ovaj sa leve strane je i malo ispupcen od zadnje laparaskpoije je proslo mesec ipo.UNAPRED HVALA ONOM KO ODGOVORI!!
Probaj da nanosis Dermatix ili da se javis dermatologu da ti ubrizgava kortikosteroide u oziljak ako je ispupcen. Ako ti tako ne bude bolje, uvek se moze otici plasticnom hirurgu
- razocarana
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
- Kontakt:
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:51 pm
- Kontakt: