"akne" duboko pod kozom koje brzo dodju i brzo odu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
sbbkbb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 11, 2006 5:26 am

"akne" duboko pod kozom koje brzo dodju i brzo odu

Post od sbbkbb »

Jos pre dve godine sam zahvaljujuci Roaccutaneu uspeo da resim problem bubuljica (bar 99,9%)
Medjutim od tada i dalje ponekad imam problem sa necime na licu sto ni ne znam sta je - to su kao neke "akne" medjutim ne akne u klasicnom smilsu (hvala Bogu!) nego duboko su pod kozom i brzo se pojave, 3 sata im treba da se pojave i razvije do maksimuma i onda za 3 sata u potpunosti nestane. I to kao da imam neku kosticu ili manji kliker duboko pod kozom koji brzo dodje i brzo nestane... Sta je to - jeli to neka bakterija ili sta? To mi se pojavljuje ponekad, s vremena na vreme.
Znaci to nisu akne i ni blizu to nije tako strasno kao akne (od kada sam koristio Roaccutane ne znam za klasicne akne, hvala Bogu) ni izbliza to nije stasno kao akne ali sta god da je to ipak me ponekad nervira. Sta je to??? I kako to da resim?
sbbkbb
Novi član
Novi član

Post od sbbkbb »

I da kazem jos da mi se to u 90% slucajeva s vremena na vreme pojavljuje tu kod zulufa, znaci tu izmedju uva i oka i samo 3 sata je potrebno da se to pojavi (od nule do maksimuma) i naredna 3 sata ce u potpunosti nestati (od maksimuma do nule), ne znam sta je to?
s_name
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 02, 2008 9:07 pm

Post od s_name »

mene zanima taj proizvod "Roaccutane", za koji kažeš da ti je pomogao?
tj kako si saznao za njega, kako se primenjuje i koliki procenat učinkovitosti je? da li si išao kod dermatologa?
hvala
sbbkbb
Novi član
Novi član

Post od sbbkbb »

Roaccutane - Roche
Pogledaj malo ostale teme na ovom forumu - imas gomilu tema o tom leku:

http://en.wikipedia.org/wiki/Roaccutane

Lek je stvaro efikasan veoma.
Odgovori