crvenilo, otok

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
vani80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 16, 2008 7:17 pm

crvenilo, otok

Post od vani80 »

Imam problem kao i svi ovde vidim, a problem je sledeci:

na glavicu tamo gde se spaja sa kozom penisa i na kozi penisa pojavilo mi se crvenilo i kao otok ( nakon sexa to bukne kao vatra), zahvatilo je neka 2 cm2 glavica i 6cm2 koze na penisu. Radio sam bris koji kaze: u 80% izolovan beta hemoliticki streptococcus grupe b, a u 20% staphylococcus epidermidis. Ovo mi se dogadja vec drugi put za mesec dana. Prvi put je proslo i povuklo se od sinoderma n nakon 9 dana mazanja ali se nakon 7 dana po prestanku mazanja vratilo. Sad ne mazem nista cekam da vidim sta ce lekar da mi kaze, koliko vidim u pocetku je vlazno i ima sekret a nakon nekoliko dana se osusi i pocne da se ljusti i kao povlaci, mada nisam vise siguran da li je vece ili manje. I ranije (unazad 5 god) pojavljivali su mi se slicni problemi ali mnogo manji i prolazili su neuporedivo brze, kao neki plikcic koji pecka. Ne znam da li sam rekao da svrbi i pecka, a pri seksu boli i ometa strasno. Sa devojkom sam vec 3 god tako da kondom ne koristim.

pomozite, recite mi sta je i da li su ovi rezultati brisa zabrinjavajuci (mononukleoza ili slicno?)

unapred hvala
Odgovori