Pozdrav svima,
Planiram da za 6-7 dana odem na more i zeleo bih da se konacno otarasim jednog mladeza ispod leve strane grudi koji mi zaista smeta i "muci" i zeleo bih da ga uklonim u nekoj privatnoj klinici u Beogradu, pre nego sto odem na more.
Molio bih vas da mi preporucite neku dobru kliniku, i kako se krecu cene. Ustedeo sam nesto novca i zaista bi mi znacilo i za samopouzdanje da ga uklonim. Zanima me, i jako mi je vazno da li je ovo moguce uraditi za 1 dan, posto zivim u gradu kraj Beograda i za 6-7 dana putujem na more. Da li moram posle par nedelja da opet idem na preglede i sl. ili je sve gotovo odmah posle intervencije.
Veliko Hvala!
Dosadan mladez i otklanjanje
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala na odgovoru,
Zao mi je sto ovo cujem, jer bih zaista voleo da ga nemam dok sam na moru.
Potrazio sam po internetu i po nekim sajtovima firmi se pominje odstranjivanje radio talasima. Mozda je ovaj nacin manje problematican? Ili je to nazalost jedini nacin, onaj na kojeg i vi mislite.
Planiram i da pozovem neke ordinacije, ali je svaki savet dobrodosao
Pozdrav i hvala
Zao mi je sto ovo cujem, jer bih zaista voleo da ga nemam dok sam na moru.
Potrazio sam po internetu i po nekim sajtovima firmi se pominje odstranjivanje radio talasima. Mozda je ovaj nacin manje problematican? Ili je to nazalost jedini nacin, onaj na kojeg i vi mislite.
Planiram i da pozovem neke ordinacije, ali je svaki savet dobrodosao

Pozdrav i hvala
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Najbolje bi bilo da se mladez pregleda klinicki i dermoskopski i zavisno od nalaza predlazu se metode uklanjanja nekad su dovoljni radiptalasi, nekad C02 lase a nekad je obavezna mala hirurska intervencija sda HP nalazom. Ako idete na more zastitite mladez antisolarnim kremom, ako se operisete rez ne bi trebalo izlagati suncu.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.