Dosadan mladez i otklanjanje

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Igor80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 06, 2005 1:31 am

Dosadan mladez i otklanjanje

Post od Igor80 »

Pozdrav svima,

Planiram da za 6-7 dana odem na more i zeleo bih da se konacno otarasim jednog mladeza ispod leve strane grudi koji mi zaista smeta i "muci" i zeleo bih da ga uklonim u nekoj privatnoj klinici u Beogradu, pre nego sto odem na more.

Molio bih vas da mi preporucite neku dobru kliniku, i kako se krecu cene. Ustedeo sam nesto novca i zaista bi mi znacilo i za samopouzdanje da ga uklonim. Zanima me, i jako mi je vazno da li je ovo moguce uraditi za 1 dan, posto zivim u gradu kraj Beograda i za 6-7 dana putujem na more. Da li moram posle par nedelja da opet idem na preglede i sl. ili je sve gotovo odmah posle intervencije.

Veliko Hvala!
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Ne bi bilo pametno da uklanjate mladež pa na more. Strpite se, pa po povratku uradite intervenciju, jer bi prilično nekomforno proveli vreme na moru neposredno nakon intervencije.
Igor80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 06, 2005 1:31 am

Post od Igor80 »

Hvala na odgovoru,

Zao mi je sto ovo cujem, jer bih zaista voleo da ga nemam dok sam na moru.

Potrazio sam po internetu i po nekim sajtovima firmi se pominje odstranjivanje radio talasima. Mozda je ovaj nacin manje problematican? Ili je to nazalost jedini nacin, onaj na kojeg i vi mislite.

Planiram i da pozovem neke ordinacije, ali je svaki savet dobrodosao :)

Pozdrav i hvala
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Najbolje bi bilo da se mladez pregleda klinicki i dermoskopski i zavisno od nalaza predlazu se metode uklanjanja nekad su dovoljni radiptalasi, nekad C02 lase a nekad je obavezna mala hirurska intervencija sda HP nalazom. Ako idete na more zastitite mladez antisolarnim kremom, ako se operisete rez ne bi trebalo izlagati suncu.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
AMD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 07, 2004 2:00 am

Post od AMD »

Posto vidim da je proslo neko vreme zeleo bih da upitam da li si uradio neku intervenciju i kako si prosao.Naime imam slican problem pa bih zeleo da saznam.
Odgovori