uh,evo me!bila sam malo u spaniji
sve je to super,ali sta je alexandrova sedmorka?

salim se ,NARAVNO!
znas sta,mislim da bi ti tu pricu mogao malo da POGURAS.imam veze sa medicinom i mogu ti reci,sto zbog licnog primera,sto zbog logickog zakljucivanja,da si u pravu.sve mi je padalo napamet,cak i psihosomatska teza

ali sam uvek sebe nekako uveravala da to nije bas tako mocno!samo da proverim/to prakticno izgleda ovako:iz nekog razloga dobijem jednu novu striju.posto sam lepa

pa mi narusava izgled u svetu u kom je on jako vazan,posto je sama po sebi ruzna(odvratna

),ja svu svoju paznju usmerim na nju kupujuci razne kremice ne bih li je bar malo smanjila.vremenom,kako se ona ne smanjuje,samopouzdanje je sve manje,a strah od novih strija sve veci pa kao rezultat tog straha,eto meni novih strija.pa opet sve ispocetka...znaci,vrtimo se u krug.da mogu da potvrdim tvoju tezu je cinjenica da godinama nisam dobila nijednu striju,a kad sam se opteretila i onim starim,stalno mislila o njima,sad mi ponovo izlaze kao lude...a veci je bedak kad vidim debele ljude koji imaju savrsenu kozu......znaci,poenta je-negovati telo hidrantnim stvarima i ako se jave nove strije,ne obracati paznju na njih(sto ce se desiti nikad)
i jos ispravka-to uopste nije REDAK problem,naprotiv sve je cesci,a takodje mislim da je cesci kod osoba koje su cesto pod stresom...pozdrav

samo ludu zenu moze da iznervira kad se stvar oduzi...