Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Totalni sam laik kada je medicina u pitanju Bio bih mnogo zahvalan ako bi neko mogao da mi "prevede" na nas narodni, razumljivi jezik sljedeci tekst: "Contact dermatitis L50. Pri prijemu na podlakticama i potkoljenicama brojne aritematozne papule i vezikule na eritematoznoj osnovi, pojedine prekrivene krustom, kao i tackaste i linearne ekskorijacije." Zao mi je ako sam nesto pogresno napisao, ali se nadam da mi niko nece zamjeriti Svaka informacija u vezi sa ovim oboljenjem (zasto se javlja, nacin lijecenja i sl.) bi mi mnogo znacila.
Unaprijed zahvalan!
a shto nisi pitao tog doktrora koji ti je odredio dijagnozu? i shto ti nije prepisana odgovarajuca terapija?
ja ne znam nishta o tome, ali feel free to use google
ima svashta, evo ti neki linkovi sa wikija shto sam nashla, a ti se potrudi da nadjesh i vishe i pokshash da povezhesh : )
squirrel napisao:a shto nisi pitao tog doktrora koji ti je odredio dijagnozu? i shto ti nije prepisana odgovarajuca terapija?
ja ne znam nishta o tome, ali feel free to use google
Hvala ti puno za trud i vrijeme! Moram priznati da sam to sve (manje vise) pregledao... To je dijagnoza sa otpusne liste moga oca. Doticni/a doktor/ica se ocigledno nisu udostojili lijepo objasniti mom ocu sta je u pitanju. I pored njegovih pokusaja da mu kazu sta je u pitanju, nije nista saznao. Ne znam da li je to praksa u Klinickom centru Crne Gore... ali eto... Ne daj Boze da je nesto ozbiljnije... Anyway, hvala ti jos jednom!
nema na chemu : )
krivo mi je shto ne mogu vishe da pomognem, ali mozhda se i nadje neko struchan ovde da objasni ..
a klinichki centar crne gore imala sam iskustva sa njima, i hvala im lepo, nikad vishe .. moja preporuka - pravac beograd