Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Sestrić mi ima 6 godina i uredno svako veče, u toku tuširanja. poslednjih četiri godine, povlači kožicu "piše" po pet puta. Međutim.....kožica je "zalepljena" za glavić i nema naznaka da će glavić izaći do kraja. Znamo da je opcija da se ode kod lekara i da oni nasilnim putem svuku kožicu.
Ono što mene interesuje je da li moramo da ga vodimo kod lekara ili će ipak vremenom da se kožica povuče sa piše?! Takođe, da li može kasnije da dođe do nekih komplikacija ukoliko ne preduzmemo nešto?!
Gore navedeno uopste nije opcija,nasilno raskidanje adhezija na glasnu sada rade samo stari urolozi koje ne znaju za bolje.
Odite kod nekog mladog koji ce vam dati kremicu nakon pregleda.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
ja nemam nesto mnogo pametno da kazem na dati problem samo da prokomentarisem da sam jako srecan sto postoje kremice koje to sredjuju .... ja se secam da sam kao mali isao kod tog nekog doktora ,dobro bilo je to davno a i shodno vremenu doktor je definitivno bio "stara skola"...nimalo lepo iskustvo koje evo i posle dosta godina i dalje pamtim )...
Moj devetogodišnji sin ima još uvek slepljeni deo kožice. Dosad sam mislo da će samo od sebe se rešiti. Pribojavao sam se da će trebati intervencija hirurga ali ovim odgovorima sam oraspoložen. Da li možete da preporučite kremu ili moramo standardnu proceduru uput-..... Hvala i pozdrav svima.
Ma nek sam skine , svaki dan pomalo rasteze taj slepljeni deo do tacke pucanja, i lagano ce vremenom sve da skine, barem sam ja tako uradio kad sam bio mali...