Cudan pecat na nadlaktici
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Cudan pecat na nadlaktici
Pre 30 ak dana mi se na unutrasnjem delu nadlaktice pojavio jako cudan pecat, izizetno crven je i oivicen sitnim bubuljicama. U sredini ima cak i tragove ljustenja koze. Ne svrbi me. Cini da su se bubuljicice sad i malo prosirile kao da ce da se i pecat poveca. Ne znam da li je u vezi sa tim ali se pojavio nekoliko dana posle mazanja preparata za samopotamnjivanje. Jos na nekoliko mesta po telu imam sitne tacke, otecene, nalik na ubode, ali ne mogu da ih povezem ni sa kakvim ubodom insekta. Molim Vas da mi pomognete da resim problem. Unapred hvala
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da li pecati lice na medaljone i da li je ljuskica nezna i kruzna kao cipkica na miljeu. Kako ste mi opisali i naglasili da vas ne svrbi veoma je sumnjivo na pitirijazis Rosea Gibert- jedno virusno obolenje koje izgleda dosta gadn a veoma je bezazleno i prolazi samo od sebe za 6 nedelja. Obicno prethodi peckanje i ljutina u grlu ali ne prava gusobolja. Ipak bih volela da vidi medaljoncice. Ako mozete slikajte ih ili dodjite u savetovaliste. Diferencijalno dijagnosticki mogla bi biti i gljivica ali promene kod gljivice svrbe. Imate li kucnog ljubimca
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Izuzetno sam Vam zahvalna na brzom odgovoru! Zaista ne znam kako sve to postizete?! Ja nazalost nemam mogucnost da Vam posaljem slike pecata ali bih svakako dosla do vase ordinacije (nisam razumela na kojoj ste Vi tacno lokaciji i da li ste vezani za ovde pomenuto "Dermatolosko-kozmetolosko savetovaliste"). Molim Vas da me uputite. Hvala jos jednom