prvo veliki pozz svima.
Drugo ovih par dana me muci problem jedan.
Na levom testisu mi se pre 5-6 dana pojavila pa nesto ko bubuljica stim sto je bilo malo vece od obicnog a pojavljivalo mi se dosta puta bubuljica na tim mestima tako da nije prvi put,pa sam malo listao po internetu i pretrazivao i onda se uplasio samo tako.
Pa me zanima kvrzica koja se pojavljuje kod raka testisa kako uopste izgleda i jel zna neko koji su simptomi uopste te bolesti znam da ne postoje neki standardni ali bar nesto.
hvala unapred!
Pitanje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
meni je poslednjih par dana malo veci i tvrdji desni testis od levog... prvo me malo boleo i to jako slabo i retko... ta se bol smanjila,a blaga natecenost je ostala... mislio sam da je na nervnoj bazi, zato sto me je pre godinu dana boleo levi testis, ja otisao kod hirurga, on mi je rekao da je sve ok, tog dana je prestao bol... ne znam sta sad da radim i sta to moze biti... opipavao sam i nisam primetio nikakve izrasline, cvorove i ostalo... ne znam da li to moze biti povezano i sa preteranom tezinom, posto sam se ugojio 10 kg... ili sam ga mozda u snu priklestio butinama posto volim da spavam na boku... ne znas stvarno sta moze biti... unapred hvala na savetu...!!